Zdravím, při tréninku na kole jsem si přivodil zánět Achillovy šlachy, který jsem léčil. Nyní mě šlacha již dlouho nebolí, ale je "nerovná, jsou na ní hrbolky" a nevím, zda bych už mohl vyjet nebo jestli mám čekat, až hrbolky vymizí také. Děkuji za radu a přeji hezký den!
Za malou nepřesnost nemůžu,ale zdokonalym odpověď.A ten doktor řek,že je problém dokonale vyléčenej a že už zase můžeš juchat na kole?Neřek?Tak se ho na to zeptej!Takhle na dálku ti lepší radu asi nikdo nedá.
Před pár lety mě taky bolely achilovky a ortopéd mi napsal rehabilitaci na vířivku a elektroléčbu (takovýma žehličkama mi po nich jezdila , ). Po pár měsících, asi dvou mě to už nebolelo. Letos jsem jezdil asi víc na kole a achilovky mě bolej znova. Takže zase výřivka a docela dobrý. Je to asi vždycky po námaze.
Doporučuju teda nenamáhat a konzultaci s odborníkem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.