Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat prázdné plechovky od piva apod

Od: viktoro odpovědí: 14 změna:
Dobrý den,
potřeboval bych 10-15 prázdných nemačkaných plechovek od piva, coly atd.
Nevíte kde bych to mohl sehnat? Potřebuji je na jednu akci a nechce se mi kupovat plné.
Děkuji

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

7x
A v čem je problém? Koupím 10 plechovek coly, přeliju jí do dvou petlahví a je to...
Umíš číst,nechce se mi kupovat plné
joudic*
spis 15 piv a to ma na 1den, a kdyztak ty zbyle muze cucat druhy den u toho, co s tim bude pak delat.. ti lidi dnes nic nevydrzi *pivo* nehlede na to, ze vetsina plechy macka po vypiti

liska5
hodnocení

4x

Někde na benzince nebo u kiosku.

hodnocení

3x

Stačí se projít po městě - pokud půjdete několikrát denně, tak jich máte nasbíraných mnohem víc. A to nepočítám ty v odpadkových košech.

72mona
hodnocení

3x

Dnes jsem při procházce po lese našla dvě. Věřím, že ve více navštěvované lokalitě jich bude více. Stačí kouknout do příkopů. Spojte pohyb s užitečným;) M.

doplněno 24.05.20 22:36:

No to mi povídejte! Ale zmiňovat se o tom moc nelze. Prý když se mi to nelíbí, tak to můžu sebrat. Tak sbírám... Ovšem tu šprcku, co byla vedle, tu jsem tam radši nechala*smich* M.

doplněno 24.05.20 23:19:

Tam už bude obsah po záruce, řekla bych. *smich*

priklad1*

Tak v tom vaše městě žijí nějaká hovada

priklad1*

No kdyby byla plná třeba by to koupili v bance. Myslím spermabance

liska5

To je vlákno *haha*

72mona boduje s recykláty*smich*

72mona :D:D:D Proč řešíte ten obsah? *zmateny**smich*

hodnocení

2x

Syn je sbíral, měl police s nimi po všech stěnách pokoje. A několik řad nad sebou. Pak ho to přestalo bavit. Nabídla jsem je na Bazoši zdarma. Přijela paní s klukem, že on je chce. Měli jich plné auto.

Chtělo by to sehnat nějakého podobného bývalého sběratele a měl byste vystaráno. Žádné šmejdění po koších. Jaga.

viktoro
hodnocení

Nechce se mi je vybírat z popelnic :(
Kde by mohly být i jinde?
Děkuji

viktoro
hodnocení

Dobrý den,
někde po městě se projdu a snad něco najdu.
Jinak koupím piva v plechovkách a budu to muset vypít :)
Děkuji

Není třeba lít do hlavy pivo, v plechovkách mají i limonády. Vyjde to ale dráž, než si koupit třeba 2 litrovou plastovou láhev. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]