Dobrý den, potřeboval bych 10-15 prázdných nemačkaných plechovek od piva, coly atd. Nevíte kde bych to mohl sehnat? Potřebuji je na jednu akci a nechce se mi kupovat plné. Děkuji
spis 15 piv a to ma na 1den, a kdyztak ty zbyle muze cucat druhy den u toho, co s tim bude pak delat.. ti lidi dnes nic nevydrzi nehlede na to, ze vetsina plechy macka po vypiti
Dnes jsem při procházce po lese našla dvě. Věřím, že ve více navštěvované lokalitě jich bude více. Stačí kouknout do příkopů. Spojte pohyb s užitečným M.
doplněno 24.05.20 22:36:
No to mi povídejte! Ale zmiňovat se o tom moc nelze. Prý když se mi to nelíbí, tak to můžu sebrat. Tak sbírám... Ovšem tu šprcku, co byla vedle, tu jsem tam radši nechala M.
doplněno 24.05.20 23:19:
Tam už bude obsah po záruce, řekla bych.
priklad1*
Tak v tom vaše městě žijí nějaká hovada
priklad1*
No kdyby byla plná třeba by to koupili v bance. Myslím spermabance
Syn je sbíral, měl police s nimi po všech stěnách pokoje. A několik řad nad sebou. Pak ho to přestalo bavit. Nabídla jsem je na Bazoši zdarma. Přijela paní s klukem, že on je chce. Měli jich plné auto.
Chtělo by to sehnat nějakého podobného bývalého sběratele a měl byste vystaráno. Žádné šmejdění po koších. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.