Nejste přihlášen/a.
potřeboval bych 10-15 prázdných nemačkaných plechovek od piva, coly atd.
Nevíte kde bych to mohl sehnat? Potřebuji je na jednu akci a nechce se mi kupovat plné.
Děkuji
3x
Dnes jsem při procházce po lese našla dvě. Věřím, že ve více navštěvované lokalitě jich bude více. Stačí kouknout do příkopů. Spojte pohyb s užitečným
M.
doplněno 24.05.20 22:36:
No to mi povídejte! Ale zmiňovat se o tom moc nelze. Prý když se mi to nelíbí, tak to můžu sebrat. Tak sbírám... Ovšem tu šprcku, co byla vedle, tu jsem tam radši nechala
M.
doplněno 24.05.20 23:19:
Tam už bude obsah po záruce, řekla bych. ![]()
2x
Syn je sbíral, měl police s nimi po všech stěnách pokoje. A několik řad nad sebou. Pak ho to přestalo bavit. Nabídla jsem je na Bazoši zdarma. Přijela paní s klukem, že on je chce. Měli jich plné auto.
Chtělo by to sehnat nějakého podobného bývalého sběratele a měl byste vystaráno. Žádné šmejdění po koších. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.