Nejste přihlášen/a.
Na co? Houby ještě nerostou a v restauraci už dostaneš vydezinfikovaný příbor. Je to zbytečně těžká věc, kterou bych s sebou netahala. Jaga.
Navíc, pokud bys jej snad použil, byť v sebeobraně, určitě Ti přišijí "nepřiměřenou obranu". Tak ho nech raději doma, max. na čundr. Jaga.
Správný muž má mít nůž!
Jinak nejen pro Vás ale i další rádce-tazatel nepíše kde a kdy jej bude nosit zda-li do divadla nebo na čundry či do práce...
@babajaga - . Také to tak vidím, pokud nejdu do přírody, nebo na výlet, nepotřebuji sebou nosit nůž. Není důvod.
Já nosím nůž ka-bar který používala americká námořní pěchota ve druhé světové. Nosím ho na opasku, ne skrytě. Chodím s ním do kauflandu, autobusů, vlaků a všude tam kam jdu. Nikdy jsem s tím problém neměl. Nůž nikdy na nikoho nevytahuj dokud nejsi stoprocentně přesvědčen že ti jde o život. Velký nůž se hodí na všechno možné, agresivní psy, pitbully, sebeobranu atd.. a nikdo mi nemůže zakazovat nosit u sebe možnost se bránit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.