Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest zápěstí

Od: ttoma4 odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
Mám takový problém se zápěstím..
Když si otočím dlaní nebo si ji trochu ohnu do zadu směrem k zápěstí tak to zápěstí prostě bolí.. Nevíte, co by to mohlo býti?
Takto to bolí asi +- 20 dní, ale jenom opravdu, když otočím dlaní nebo ji trochu ohnu.
Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A to se samo? Osobně bych si tipnul jako nejpravděpodobnější příčinu naražení. Ale moje křišťálová koule je nějaká zamlžená čico, tak nevím. Dal bych tomu 14 dní klidu a jinak nezbývá, než se svěřit do péče odborníka.

ttoma4
hodnocení

Právě, že se mi nic nestalo, jako narážení, ATD..

hodnocení

0x

Jestli není naražené, tak je namožené. Může to být po dlouhodobém stále stejném pohybu, například od myši, nebo v práci u pásu, kdy se celou pracovní dobu vykonává stále stejný pohyb. Léčba klidem, obklady /priznicův obklad/, natřete kostivalovou mastí nebo Voltaren emulgel forte. Můžete zkusit na 20 minut dál na to něco z mrazáku i když toto nejlépe pomáhá ihned po úraze, což není váš případ.

liska5

Přesně tak, jedna z forem "myšitidy". Prostě od práce s myší a ohnutého sezení u PC

Časteji je bolest dříve v rameni a někdy jde dolů až do předloktí. První je třeba srovnat záda, krční páteř. Pak uvolňovat celou paži, naučit se pracovat s myší levačkou...Zkuste zajít na rehabilitaci. Tam naordinují elektroléčbu, magnety a správný pohyb. Zatím si sama ruku masírujte kostivalovým gelem.

Ostatní napsala Maky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]