Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Starší partnerka?

Od: dfs odpovědí: 14 změna:

Ahoj,
byl jsem včera na kafé s dívkou, počítal jsem standardně, že tak dvě hodiny posedíme a ono se to protáhlo na hodin pět. Furt jsme si povídali, ona hodně mluvila, já se hodně ptal.
Hele za těch 5 hodin, ona se mě nezeptala na nic o mne. Takže prakticky o mně nic neví, jen co jsem trochu nastínil. Což je asi dobře, nebo to bývá můj cíl takhle holku zahltit, ona si pak uvědomí že o mně nic neví a je to motivace na další schůzku. Ale tahle se mě nezeptala na nic :D

Ale jinak jsme se jako dobře doplňovali a po 2 měsících tady těch opatření mi tohle skutečně chybělo. Nicméně, jsem vytušil a pak jsem si to ověřil, že je 10 let starší jak já a má titul. Já ještě nestihl dokončit střední školu :D

Tak si říkám, že třeba dáme víc schůzek, zjistí že jsem fajn (protože nám konverzace vůbec nevázla) a až se to dozví, tak jí to vadit nebude. Nebo bude... :D

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Spíš bude...asi se chtěla jen někomu vykecat, než abys jí nějak zajímal, když se tě ani na nic nezeptala. Moc si to nemaluj.

liska5

Ringo, tohle mne napadlo taky.

dfs
hodnocení

Tak jako taky mě to napadlo, ale zase, konverzace mezi náma nevázla, ba naopak jsme se dobře doplňovali.

hodnocení

6x

Zdravím. Pokud se nesnažila dozvědět se o Vás něco, pak o Vás nemá zájem. Potřebovala jen vrbu a vypovídat se. S někým si zkrátka vyrazit, popovídat, posedět. Nic vážného si od toho neslibujte, ale na nezávazný pokec - proč ne?

jurajjuraj*
hodnocení

1x

tak deset let muze byt moc nebo malo, ono zalezi kolik vam je, pokud je ji 22 a tobe 12 tak to asi bude problem

hodnocení

0x
Znám pár, kde je paní o 12 let starší a klape jim to tak, že jsou spolu už asi 30 let. Jinak si ale myslím že 10 let je už celkem dost a ve věku kolem 50ky už je to znát třeba na frekvenci sexu.
Abyste se nedivil. Může to být i tak, že víc na sex bude ta starší žena. Mám přítele mladšího o skoro 6 let a na sex moc není.

liska5
hodnocení

0x

Rok sem, rok tam...Tady si myslím, že to byl trochu takový flirt. Jí bylo určitě příjemné notovat si s mladším klukem, který asi není k zahození. Vzájemné sympatie tam třeba jsou, ale na nějakou společnou budoucnost to nejspíš nevypadá...Člověk má v takových situacích jakési brzdičky a dál už nechce jít, hlavně, že udělal dojem...

lipanek
hodnocení

0x

Víte o ní dost, když se tak pěkně rozpovídala. Tak co z toho vyvodíte?

Máte výhodu.

Pokud Vám to trošku zapaluje, tak někdy i jenom z náznaků se musíte dovtípit.

Jak jste se seznámili? Odkud se znáte.

Na titul nehleďte, je to jenom osoba, zrovna tak, jako my všichni ostatní.

A jestli je o 10 let starší a nikoho nemá, a byly tam nějaké náznaky, tak kujte železo, dokud je žhavé, užijte si. Pokud tedy nemáte konzervativní výchovu.

Nebo je na zajíčky.

Ještě napište, jak jste se rozloučili?

Objali se, dali pusu, slíbili další setkání?

Jinak, deset let - ona je v nejlepších letech, a budete jí stačit, něco naučí, příště si zkuste dovolit, jak to přijme. Některé ženy mají rády trošku akční muže, nebojácné. Nebojte se ani titulu, ani těch 10 let.

hodnocení

0x

Pokud bych měla o muže zájem, budu se ho ptát, klást mu otázky. Ne, samozřejmě, kolik vydělává a kolik má na účtu *smich*, ale budu se zajímat o jeho koníčky, co ho baví, co dělá ve volnu, jaký sport apod. Kam třeba jezdí o prázdninách, zda má doma nějaké zvířátko...

Ale když se nezeptala na nic, jenom mlela sama, je vidět, že zájem nemá. Potřebovala jen dutou vrbu. Mít o někoho zájem neznamená jen pořád kecat, ale taky umět naslouchat. Teď víš všechno a ona nic neřeší. Vypovídala se a je jí dobře.

Jinak, za sebe bych asi nezačala randit s ušáčkem o 10 let mladším. Ale je to jenom na těch dvou, jak jim to vyhovuje. Přece taková Lucka Bílá,Vendula Svobodová nebo vdovka Gregorová hledají jenom koloušky, o muže svého věku zájem nemají. Jaga.

Já si myslím babojago, že i ty koloušci mají o ně slavné zájem. Proč asi, že? :-D Obyčejné ženské mají smůlu.

A to je fakt. Třeba nedávno bylo někde napsáno, že ten nový partner Lucie Bílé je nějaký zápasník nebo co a že vyhrál jakýsi světový pohár a náhodou jsem narazila na článek, že nic vyhrát nemohl, protože ten turnaj tam, kde říkal, vůbec nebyl a opravdový turnaj, kterého se nezúčastnil, byl o půl roku dříve a vyhrál ho někdo jiný. Takže kecá. No, takže má aspoň tu Bílou. Jak říkala Baarová - zamilovat se do něčí lásky. Přece se někdo takový nebude chlubit, že chodí s prodavačkou Novákovou z Libně.

liska5

Jaký turnaj? Tuším, že zvedl nějakou váhu, jakou dosud nikdo v té kategorii.

hodnocení

0x

No já si myslím, že jí je to fuk. Podle mne není hloupá a když jste jí nic o sobě neřekl, tak toho o Vás ví víc, než si myslíte. Bavili jste se spolu 5 hodin, tak jste určitě mluvili o všem možném a ona si z toho udělala už obrázek, protože je zkušenější. Jestli se s Vámi bude ještě chtít setkat, tak klidně jděte a nijak to nehroťte. Já si dokonce myslím, že i ona ví, že jste o pár let mladší. Pokud si budete vyhovovat, tak v tom problém nevidím, protože kdyby jí to vadilo, tak už příště nepřijde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]