Nejste přihlášen/a.
Zdravím lidi, co je podle vás nejlepší k zakousnutí při pití alkoholového nápoje? Je lepší jíst pořádný kus mastnýho jídle před nebo při? Nebo je to jenom něco co mě kdysi utkvělo v paměti :D? Co třeba bramburky a alkohol, opiji se míně/více? A ještě poslední otázka, je lepší to do sebe kopnout nebo ucucávat?
Obecně je dobré být před pitím být najezený. Já tedy musím alkohol zajídat. Ne, jako Rusové vodku špekem a kousky chleba, ale k vínu si dávám slané mandle nebo kousky sýra.
Trochu snížit alkohol v krvi může pití dostatečného množství čisté vody a pohyb- tanec, běh.
Piju jen to, co si vychutnávám. Kopnout do sebe, to snad jen při nějakém průšvihu či neštěstí, kdy musím ihned utlumit mozek.
Tak s tím sádlem, to si zapamtuju ! dík za tip. tohle jsem ještě nikdy neslyšel - jdu pozvat souseda a hned to jdu vyzkoušet :D
Také funguje velmi dobře olivový olej a lépe se polyká, než to sádlo a stačí lžíce. Ono jde vlastně o to, aby si člověk jaksi "vymastil" žaludek a pak se ten alkohol asi odvádí rovnou někam do močového měchýře jako obyčejná tekutina a nemá čas působit negativně. Samozřejmě že nevím jak je to možné, ale je to tak a opravdu to funguje.
já mám třeba po paňáku žaludek jak kámen a pak moc nevím co dělat :D... zvracení je jedna z věcí, co fakt nemůžu. Naštěstí vím, kdy mám přestat, ale ten žaludek je někdy práblm. Zkusim chlebík se sádlem.
Tak v zásadě je důležité jíst celý den předem - né že do sebe před chlastáním vysypu 2x plnou lednici a vytuneluju všechny zásoby jídla i všem sousedům. Tak normálně prostě celý den jíst pomálu- Mě se osvědčilo jíst mastnější výrobky - třeba tvrdý salámy, špek, nebo kebab a tak podobně. no a pak k pivu třeba škvarky ochucený nebo klidně i ty brambůrky nebo něco na ten způsob. A jestli si naleješ do hlavy hned litr vodky? no párkrát jsem to zkusil a druhej den mi bylo zle. Panáky do sebe kopnu na hned a pak si dám chvíli oraz a pak další, ale nalejt do sebe zrázu celou flašku, tak z toho už jsem vyrostl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.