Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych Vás požádat o radu. V posledních dnech mi začala bolest jakoby pravé půlky čelisti, která ostře vystřelovala do pravého ucha a místo před a nad uchem bylo citlivé na dotek, při kterém bolelo. Další den se mi bolest začala rozšiřovat i výš začala mě hlava bolet i napravo od pravého oka na určitém bodě. Bolest se začala horšit, bolí mě v podstatě celý den. Když si na to vezmu Ibalgin 400, tak se to na chvíli trochu utlumí, ale určitý tlak v té hlavě cítím pořád. Nyní už mám ten tlak i na horní části hlavy a i nalevo, mám ji takovou hrozně těžkou. Když zívám nebo mluvím víc než pár slov, tak se bolest horší. Zvláště při zívání se objeví ta ostrá bolest z čelisti do ucha. Chvílemi je mi z toho už i na zvracení. Nevíte, čím by to mohlo být způsobené? Nikdy jsem takovou bolest neměla, je mi 24 let. Napadlo mě, že by to mohlo být od krční páteře, ale nevím. Ani nevím, k jakému doktoru jít, když se mi to nezlepší (ORL, neurologie, zubař,...) U zubaře jsem byla nedávno na preventivní kontrole a prý to bylo v pořádku, tak doufám, že od zubů by to být nemělo. Zatím spím dobře.
Předem Vám děkuji za rady, nápady apod.
Zub už tady je, tak ještě krční páteř /zkuste Ataralgin/, možná migréna-prý bolí půlka hlavy. Možná by za tím moho být ucho. Zkusila bych ten ataralgin, uvolní krční páteř a je volně prodejný, jinak když to nepoleví, volejte své obvoďačce a poradte se po telefonu.
Já bych šla ke svému obvodnímu co nejdřív. On Vám dá několik žádanek. Nemusí to být nic vážného, ale taky může. Zánět v těchto místech není legrace, nebo za tím může být i nějaká cévní záležitost, co vyžaduje rychlé řešení...Zavolejte mu předem. U nás to tak je, že se domlouvá termín na vyšetření v ordinaci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.