Zdravím, mám takový zajímavý problém, pracuji na směny a nedávno jsme fasovali novou obuv, bohužel bez odvětrání, je tam sice jakási síťovina, ale nefunkční. Nikdy jsem netrpěl nijak extra na zápach z nohou, ale taky jsem nikdy nijak extra běhal nebo nedělal nic kde by se mi tolik potily nohy a po osmi hodinách lítačky.. no.. prostě nohy se potí a ten zápach je neskutečný, jiný vzor nefasujeme. Nezná někdo nějaký efektivní trik jak se toho zbavit? Třeba nějaký dobrý sprej nebo tak něco, a experimentovat s vodkou a solí v zaměstnání se mi zrovna moc nechce děkuji P.S. staré odvětrávané boty se mi rozpadly ,
Pet - vlastní obuv hodně firem nepovoluje. My měli nějaké kožené boty s protiskluznou podrážkou, vyztuženou špičkou a antistatickým opatřením. Byly těžké jako okovy. Bezpečák nad námi hlídal jako šafář. Kdyby se prý stal jakýkoliv úraz, je to naše vina, neměli jsme ochranné pomůcky, mezi než tyto boty patřily.
Takže vlastní boty těžko projdou. Spíš vyzkoušet nějaké ty spreje a bambusové ponožky. Jaga.
pet32
Já u CNC strojů, jsme měli taky s kovovou špičkou, ale jen koženka, tak bota nedýchala. Noha se potila, tak jsem si koupila vlastní, kožené, samozřejmě bezpečnost stejná, ale byl to velký rozdíl
Experimentovat můžeš, ale spolehlivé řešení jsou druhé boty. Když je dokáže koupit firma, tak není problém zjistit dodavatele nebo se dohodnout ve firmě a oni je koupí a ty si je zaplatíš.
Můžeš zkusit i použití termoponožek, ale pokud pot nebude mít kam odcházet, tak to moc fungovat nebude.
Pokud není možná výměna za vlastní kvalitní boty, pak zkuste kvalitní ponožky se stříbrem a sprej s obsahem stříbra, to zabraňuje růstu bakterií a když nejsou bakterie, nemá co smrdět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.