Nejste přihlášen/a.
Dnes mi můj přítel, s kterým jsem 2 a půl roku, oznámil, že už to dál nezvládá tajit a před rokem a půl mě 2x podvedl. V té době jsem ho tahala z toho největšího dna a zla, kdy měl v hlavě fakt peklo, které se párkrát snažil uklidnit v pátek večer na akci drogou. Obě ty nevěry právě proběhly pod vlivem drog. Sám přítel říká, že už se to pak nikdy neopakovalo, že sám nechápe, jak mohl, ale že se topil v hrozných s*ačkách a že celý ten rok a půl nemůže klidně spát, což mu dávám za pravdu, jelikož jsem byla u toho, že nespával a já nechápala, co má i po takové době pořád v hlavě, když už v současnosti nic nebere a problémy žádné velké neřeší. Měl v hlavě tohle. Já jsem navíc taková, že si moc nevěřím, žárlím a opravdu to, co mi dnes řekl a k čemu se doznal, jsem brala fakt špatně. Ještě když mi to rok a půl tajil a kolikrát přísahal, že mě nikdy nepodvedl a ani by to neudělal. Podkopal moji důvěru naprosto a i když přísahá, že se to stalo jen tehdy a pak už ne, bojím se, že když mu dám druhou šanci, už to nebude ono, že budu stále jen přemýšlet, jestli to udělá znovu nebo ne, budu vyšilovat, když bude se chtít jít pobavit s kamarády atd., protože fakt trvá, než si u mě člověk vybuduje důvěru. Co byste na mém místě dělali vy? Je polehčující okolnost, že to bylo pod vlivem drog a že se přiznal? Ale po takové době až..
Vztah bez důvěry nebude nikdy dobře fungovat. Když mlčel takovou dobu, měl mlčet dál. Když Vám to chtěl říct, měl to udělat hned. Drogy nejsou polehčující okolnost, o to je to snad horší. A pokud jste Vy žárlivá, nedokážete se přes to přenést. Bude Vás to trápit a budete podezíravá..Zapracujte na svém sebevědomí a popřemýšlejte o tom, zda je toto partner kterého chcete opravdu ve svém životě mít, na kterého je spolehnutí, který Vám dokáže být oporou, s kterým případně chcete mít děti atd..
On je zřejmě velmi labilní osobnost a to není parťák pro život. Odpustit mu můžete, to bude dobré hlavně pro vás, ale i tak bych s ním nebyla.
co byste udělali vy?
no děvče já bych si hlavně nic nezačínal s fetákem či fetačkou
a kdybych zjistil že v tom jede až po té co sním sem okamžitě bych se s takovým člověkem rozešel
fetákovi se nedá věřit a věř že nato přijdeš dřív nebo později i ty de jen o to jakou cenu za to zjištění zaplatíš
ne kazdy kdo si da semtam rekreacni drogu je fetak, ikdyz podle popisu nejspis v necem jel. Zamlada jsem o vikendech vysmrkal co slo, a jsem normalni smart typek s mezinarodnim byznysem.
Rekreačně? Vždyť se údajně topil ve sr*čkách, to byl ten důvod. Nebylo to pro zpestření večera. Asi to nebude psychicky odolný chlap. Kde máte záruku, že se při nějaké bolístce nesloží a nespadne do toho zas? Rok a půl kvůli takové ptákovině nemůže spát a nakonec to stejně vykecá? Ulevilo se mu vůbec? Řekl bych, že asi ne... Dejte si pozor.
za me asi ok, jen uz to jen tak z hlavy nedostanete ...typicky blb nouma, kdyz uz tak mel drzet hubu, tohle nikdy nicemu neprospeje at uz byly umysly sebelepsi, asi to s vama mysli vazne, kdyz mel potrebu to rict, co ja vim. Ale nezname ho, je to vytrzene z kontextu, to musite vedet vy. Btw na extazi se clovek plazi po vsem, ja chtel zamlada vzdycky pusinky, ale daval jsem smyslnou, ze samy casto chtely prejit do libani, ale to jsem nenechal nebo jen letmy dotyk, slo jen o tu platonickou elektriku. Jinak jsem nikdy nikoho nepodvedl.
Nevymyslel si to ten tvůj "přítel", aby si žárlila? Pokud to je pravda, že tě "podvedl" a jsi ve věku okolo dvaceti-pětadvaceti let, máš možnost ze vztahu bez problémů vycouvat. Kdo tohle udělá i pod vlivem nějakého fetu, nemá to v hlavě zcela srovnané a pokud mám půl roku známost, o to víc se člověk musí kontrolovat, aby nepodlehl "svodům" života. Alespoň vidíš, jak si tě v té době vážil. Dvakrát by bylo na mě moc, to bych neustál, poslal bych ho k čertu. Těžko říct, jestli to nebylo vícekrát.. Dal bych si být tebou od tvého "přítele" alespoň na týden pauzu (pokud to samozřejmě jde)-nevidět se, nepsat si eSeMeSky, žádná sociální síť a budeš mít k vyřešení blíž. Sděl "partnerovi", že máš zmatek v pocitech nebo podobný blábol, ať ti dá týden na srovnání myšlenek. Pokud je "normální" chlap, řekne OK, chápu, chybu jsem udělal já.. Pokud to začne okecávat a svádět na fet, přemlouvat tě, ať zůstaneš, není o čem přemýšlet, týden by byl málo.. Důležité je, jestli tě jen nezkouší, to celou situaci mění.
Váš přítel není z lidí, kterými by se mohl slušný člověk chlubit. Ty drogy nejsou v žádném případě polehčující okolnost, spíš přitěžující. Protože rozumný člověk by do nich nešel. Rozhodně by to šlo vyřešit jinak.
Za sebe - nechtěla bych ho, rozešla bych se. S feťákem žít musí být hrozně těžké. Navíc podvedl jednou, může podvést zase. To byste třeba už mezitím mohli mít děcko a chtěla byste, aby rostlo v podobné vypráskané "rodině"?
Dost mě překvapilo, proč se najednou přiznává, když 2 roky mlčel jako dub. Možná to chce ukončit sám a ta nevěra se mu hodí. Myslí si, že to vzhledem k prozrazení skončíte Vy a on vyjde z toho čistý a jako chudák. To mi leží v hlavě nejvíc. Proč až teď? Jaga.
Kdyby nechtěl sám rozchod, mlčel by dál, na to vemte jed.
Zdravím. Pokud s někým žijeme jako partneři, děláme to proto, abychom se měli možnost dobře poznat. No a vy jste ho už poznala. Už víte, že dokázal (po 2 letech vztahu) podvést a celý půl rok lhát. Tomu, že nemohl kvůli té nevěře spát, bych neuvěřila. Podvedl a ještě zopakoval. Udělal to 1x, udělal to podruhé, udělá to vždycky. Já bych ho už nechtěla. Ida
Otče náš, jenž jsi na nebesích,
posvěť se jméno tvé.
Přijď království tvé.
Buď vůle tvá jako v nebi, tak i na zemi.
Chléb náš vezdejší dej nám dnes.
A odpusť nám naše viny,
jako i my odpouštíme našim viníkům.
A neuveď nás v pokušení,
ale zbav nás od zlého,
neboť tvé je království i moc i sláva navěky.
Amen.
Uvažujte, a přeberte si to sama.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.