Co se lidé naučili v jednotlivých etapách svého života? Napadá mě asi jen ze jako miminko se učí mluvit a chodit. Ve školce počítat (malé čísla, zpívat a pamatovat si písně). V první třídě psát, číst a počítat s většími čísly. V druhé nebo třídě třídě nastupuje jazyk. Při přestoupení na druhý stupeň znalost základních pojmů novych předmětů (fyzika, chemie, dějepisu, zeměpis, případně druhy jazyk) V dalších ročnících doplňování znalosti a v deváté třídě opakování. Nevím zbytek. Poradil by jste mi prosím někdo? Třeba Vaše vlastní zkušenosti, děkuji předem.
Ano, je třeba nahlížet na učení ne jen ve smyslu školního vzdělávání. Navíc musím podotknout, že ve druhé nebo třetí třídě se ve většině případů člověk používat cizí jazyky zdaleka nenaučí, ale teprve začíná.
Gympl - hulit, chlastat, chodit za školu, falšovat lékařská potvrzení. Nic jinýho mi ta instituce nedala, ale byly to náááádherný čtyři roky s maturitou pěkně po žních...
Tohle je jen přehled "základního" vzdělání. Je třeba se na vše podívat z pohledu vývoje psychického. Třeba komunikace, interakce s vrstevníky, opačným pohlavím atd. M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.