Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sodexo - ale jen jídlo

Od: rubik odpovědí: 2 změna:

Zdravím, jak tady vidím tu otázku se Sodexem, rovnou se zeptám taky. Máme v práci taky sodexo, a jak jsem už 3 výplatu doma, nahromadilo se mi tam 6000kč, co s nimi? Jednou jsem za to zaplatil v globusu, někdy v albertu, jenže ty prodavačky nejsou moc příjemný, že se to musí nadvakrát, nevím co s tím mají za problem. 6000 na obedech neutratím do konce roku už vůbec, ted jsem to stíhal tak tak utrácet, ted se mi to bude jen hromadit.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lll
hodnocení

3x
V obchodě mate právo platit stravenkami at uz papírově nebo kartou. Na prodavačky kaslete

motak
hodnocení

0x
Teď navýšilai denní limit na 800, takže par nákupu a nemate nic. Nebo můžete něco nakoupit na slevomatu, ten taky pro ucite kategorie sodexo kartu bere.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]