Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co když spolubydlící chytne koronavirus

Od: kv odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, bydlím v rodině s bratrem s mámou a s tátou. Když chytí někdo z nich koronavirus, znamená to pro mě, že musím zůstat doma a nemohu chodit ven nebo k zubařům atd...?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ano, stručně řečeno budete 14 dní doma v karanténě a nesmíte vycházet.

kv
hodnocení

A když ho dostane někdo z baráku? Kde najdu všechny pravidla ohledně jak se dostanu do karantény?

hodnocení

0x

Dostanete se jednoduše. Váš pozitivní soused vás nahlásí jako kontakt. Pak si hygiena již zařídí vše sama a vás vyzve ke karanténě.

lolipop
hodnocení

0x

Myslím si, že jen hledáš důvod proč nejít do školy/práce/na zkoušku. Zlenivěl jsi. Pokud by to někdo z mojí rodiny dostal, nestaral bych se o to, jestli můžu jít k zubaři, ale o to, jestli je daná osoba v pořádku.

Kontaktuje tě hygiena. Jinak do školy musíš. Ale neboj se, tam to určitě taky chytneš a pak si budeš spokojeně nemocnět doma.

hodnocení

0x

No nevím, já přišel do styku s nakaženým a syn může normálně ven a já mám karanténu. Takže kdo ví...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma koronavir

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]