Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obrana proti exekuci

Od: paravana* odpovědí: 4 změna:
Na syna mojí přítelkyně, s která se mnou bydlí cca tak 5 let u mě v bytě, se soustředili exekutoři on jako povinný bydlí a má tr. bydliště úplně někde jinde a k nám domu přijde tak jednou za týden k mamince na oběd v neděli. Všechno vybavení bytu jsem samozdřejmě pořizoval já sám a to před tím než jsme se všichni zučastnění poznali , na všechno vybavení tak 85% mám dokady jelikož jsem toto kupoval od splátkových společností na smlouvu a z mého učtu. A i přesto exekutor vniká beztrestně do mého bytu a polepuje můj dávno nabytý majetek( zatím nic neodvezli). Tak poraďte,prosím co s tím dělat . DIKY

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

svetluska*
hodnocení

0x

Nezáleží na tom, za u Vás syn bydlí, ale kde má podle exekutora své věci. Vaše jediná možnost je podat vylučovací žalobu spolu s návrhem na odklad provádění exekuce. Pak dostanete možnost účty prokázat, že tento majetek patří vám.

Zkuste si pročíst tento článek: exekuce.org/...

janhosik
hodnocení

0x

to co provádí exekutor ve vašem případě je nejenom porušování zákona, ale i Ústavy ČR. je nutno se obrátit na policii, prokuraturu a podat tresní oznámení nejenom pro porušování domovní svobody, ale i dalších trestných činů, jako je zneužívání pravomoci veřejného činitele atd. Pozn. s hloupým exekutorem se ani nebavte, zajděte na exekuční soud u vašeho soudu a nechte to tam zastavit. Soukromé exekutory budou v budoucnu soudit jako zločince. Za vylučovací žalobu zaplatíte 1000 kč a nešvarem soudů je , že vám to ani nevrátí. pokud neoprávněně vkročí do vašeho obydlí kdokoliv máte právo na ochranu svého majetku včetně toho, že ho zastřelíte jak psa.

.

al bunda*

Jsi úplně, ale úplně mimo. Exekutorská mafie si může dělat prakticky co uzná za vhodné a nic s tím nenaděláš, protože cokoli bys mohl udělat, je na dlouho a tudíž naprosto neúčinné. Žijeme v České republice...
Hezký den.

jantar1*
Tak tuto odpověď psal asi někdo ne zcela v pořádku *bzum* Zkuste právní poradnu pomocvpravu.cz/... jde o stránku provozovanou studenty Právnické fakulty UK.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]