Ahoj, z jakeho důvodu doktor předepisuje antibiotika, která se mají užívat před spaním. Protože jsou tak silná, že by člověk nezvládl přes den fungovat? Děkuji
Není žádný důvod.Obvyklé dávkování je za 12 hodin.Takže si rozhodnu sám,jak mi bude vyhovovat dodržování 12 hodinového dávkování.Minulý rok jsem kvůli úrazu spolykal antibiotik hafo,a lékař řekl pouze,dvakrát denně.Takže jsem volil tak,abych se nemusel v noci budit.
Antibiotika? Asi proto, aby pauza mezi dávkami vyšla na noc. Síla antibiotik se neprojevuje tak, že by byl člověk otupený! Jedině, kdyby na ta antibiotika měl alergii.
To analgetika /na bolest/, ta se dávají před spaním. Člověk, jak ulehne, tak víc vnímá, co ho bolí .Tak ho zároveň trochu utlumí, otupí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.