Nejste přihlášen/a.
Ddaj se někde koupit škvarky, tak aby chutnali normálně? Byl jsem v obchodu, a ty chutnali jak sádlo, bez masa. To si rovnou můžu koupit sádlo normálně. Děkuji
Pardon za caps, nejak me to d zmátlo
Byli jsme na chalupě,vnuk přivezl z lídlu škvarky.Vanička z plastu,vysypali jsme je na misku.Koule sádla a hmoty jako bláto.To se dá jíst?Vložil jsem to vše do skleněné misky,vložil do mikrovlnky a nechal tam točit 4 minuty.V misce čiré sádlo a na dně růžové škvarečky.Sádlo jsme slili a po škvarcích a chlebíčku k nim se za několik minut slehla země.
JABRAKA
Nekupovat, vyrobit si doma. Je to snadné, víte co jíte a navíc i ušetříte. Já jsem škvarky a ani hotové sádlo nekoupila za celý svůj život ani jednou. Samozřejmě mi můžete říct, že v tom případě nemohu porovnávat, ale mně stačí pohled na obsah té vaničky a u toho sádla zase to, co si přečtu na obalu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.