Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škvarky kupované sou na nic

Od: pazravec odpovědí: 7 změna:

Ddaj se někde koupit škvarky, tak aby chutnali normálně? Byl jsem v obchodu, a ty chutnali jak sádlo, bez masa. To si rovnou můžu koupit sádlo normálně. Děkuji

Doplněno 19. 05. 20 17:18:

Pardon za caps, nejak me to d zmátlo

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Kupte si sádlo a vyškvařte doma. Je to sice práce, ale uděláte si je, jak chcete.

jabraka*
hodnocení

2x

Byli jsme na chalupě,vnuk přivezl z lídlu škvarky.Vanička z plastu,vysypali jsme je na misku.Koule sádla a hmoty jako bláto.To se dá jíst?Vložil jsem to vše do skleněné misky,vložil do mikrovlnky a nechal tam točit 4 minuty.V misce čiré sádlo a na dně růžové škvarečky.Sádlo jsme slili a po škvarcích a chlebíčku k nim se za několik minut slehla země.

JABRAKA

liska5
hodnocení

1x

V řeznictví / u Penny/ někdy mívaj na váhu a ty jsou celkem dobré. I když vlastní doma vyškvařené jsou bezkonkurenční!

hodnocení

1x

Nekupovat, vyrobit si doma. Je to snadné, víte co jíte a navíc i ušetříte. Já jsem škvarky a ani hotové sádlo nekoupila za celý svůj život ani jednou. Samozřejmě mi můžete říct, že v tom případě nemohu porovnávat, ale mně stačí pohled na obsah té vaničky a u toho sádla zase to, co si přečtu na obalu.

houbes*
Přesně tak, domácí sádlo a škvarky je úplně něco jiného. Shodem okolností, přítelkyně právě bude péct škvarkovou bábovku-delikatesa..

pazravec
hodnocení

pardon za caps, nejak me to D zmátlo

hodnocení

0x

V Globusu mají svoje škvarky v takové plastové vaničce, jsou i dost drobné /mně to nevadí/ a chuťově asi nejlepší na trhu. Ostatní jsou mnohem horší. Mnaželovi nechutnají žádné, protože se prý chovají prasata, z kterých není dobré ani to sádlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]