Nejste přihlášen/a.
Mému synovi ve 14 letech diagnostikovali ADD. Poškození mozku v této fázi je nevratné a léčení bezpředmětné, nicméně hledám vhodnou terapii pro syna i pro sebe abych věděla jak se k němu chovat. Nejlépe v Libereckém kraji nebo v Praze.
Díky
ADHD hyperaktivita, zkuste stránky doktorka cz,To není žádná velká vada, dítě je hyperaktivní, výbušné sestra má s touto diagnözou syna a v podstatě je to normální kluk a studuje VŠ.
doplněno 08.04.10 19:45:Co to je ADHD.Omezit práci na počítači a sledování televize
...tak jsem z toho poněkud... vedle sebe, abych tak řekl.
Poznávám v tom velikou spoustu věcí ze svého dětství. Připisoval jsem to kombinaci, kterou Dr.Ernstain, kladenský psychiatr, označoval za "klasickou českou rodinnou trojku", říkával "otec alkoholik, matka hysterka, dítě enuretik... nevěřil byste, jak mocně je tento rodinný model v naší populaci zastoupen."
Takže jsem myslel, že jsem "prostě rozhozenej" ze schizogenní matky.
Jenomže synek to má o nějaký ten krůček či dva horší. No, řekněme si narovinu - o hezkých pár krůčků, tak asi až do Berouna. Ale to jsem zase připisoval tomu, že já byl dítě zakřiklé a on vyrůstá v dobré rodině, takže se nebojí pohádat se s učitelkou, když ví, že je v právu.
ně z toho pomohlo, neberte to prosím jako agitaci, "prostě meditovat". Uvědomit si, kde je jádro pudla. Mladej je na tohle ještě moc mladej, ale určitě ho k tomu nechám čuchnout: ublížit to nemůže a myslím, že by to mohlo pomoct i jemu.
Díky za to, moc nepřeháním když řeknu, že mi to "otevřelo oči". Když se to takhle sepíše, je to celkem jasný popis principu, jak je ta duše porouchaná a možná tuším, jak s ní teď zacházet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.