Nejste přihlášen/a.
Když je číslo domu, ulice a město, nebo obec správně, tak to problém nebude. Ale teď mne napadlo, že vlastně bude, protože jste tam napsal jiné křestní jméno a v tom případě to nebude souhlasit s občankou. Nechápu, jak jste se mohl splést ve vlastním křestním jméně.
Ale jestli jste místo František, napsal třeba jenom Fantisek, tak to nevadí. Ale jestli se jmenujete Josef a napsal jste Mirek, tak to už bude horší...
Totak, to bys koukal, jak u nás na poště kontrolují adresu a jméno z občanky. A to jde jak Ty říkáš o balíčky úplně obyčejné, ani nejsou doporučené, jenom mne pošťák nezastihne doma, nebo v dnešní době koronaviru si pro to musím osobně. A máme tady jednu super inteligentní, celé město ji zná pod přezdívkou "albína" a ta je tak akurátní že když tam je, tak já jdu raději domů. Ne, to si dělám srandu, domů nejdu, ale obrním se trpělivostí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.