Nejste přihlášen/a.
Přátelé, dobrý den.
Rozmohl se takový nešvar a já budu mít po dvou měsících rande. Ale samozřejmě vůbec nevím, kam se dá v Brně teď jít aby to za to stálo, co třeba není uplně profláknuté jako Kraví hora, Hády a já nevím co. Navíc dívka se kteoru se setkám poprvé půjde z práce, takže nevím jestli na nějaké takové procházky bude mít náladu. Napadla mě Holedná ale to je taky menší výšlap :D Co je třeba teď zajimavý tak je autokino, kam bych ji vzal kdybysme se znali trochu víc. Jít na zahrádku mi příjde strašně z nouze a nekreativní. Takže si jdu pro radu. Co by Vás dámy potěšilo? Její věk odhaduju 25-30 let.
Podle dotazu plyne že dívku znáš jen z fotografií a ještě jste spolu nikde nebyli ani neznáš její povahu a zájmy.
Tak bych jí jednouše řekl že jde z práce že jsi se s ní rád potkal a ona má volbu kam chce jít nebo co dělat at si to určí ,že se rád podřídíš a je ti to jedno jak strávíte odpoledne.
A třeba zrovna bude chtít jít na tu zahrádku posedět která se Tobě nezdá.
Prostě jí nech rozhodnout.
Nebo jí vem rovnou někam do bytu...a hotovo.(legrace)
Taky jsem za mladých let měl jedno takové rande plánoval jsem jak Ty co a jak a kam...A k mému udivení pak slečna řekla "To se jako budeme procházet? já myslela že su půjdeme zašuk..." Samozřejmě to byla výjímka a ani jsem to neuskutečnil ze strachu co to je zač...
At se rande vydaří
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.