Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam vzít holku na rande v Brně?

Od: elton odpovědí: 6 změna:

Přátelé, dobrý den.

Rozmohl se takový nešvar a já budu mít po dvou měsících rande. Ale samozřejmě vůbec nevím, kam se dá v Brně teď jít aby to za to stálo, co třeba není uplně profláknuté jako Kraví hora, Hády a já nevím co. Navíc dívka se kteoru se setkám poprvé půjde z práce, takže nevím jestli na nějaké takové procházky bude mít náladu. Napadla mě Holedná ale to je taky menší výšlap :D Co je třeba teď zajimavý tak je autokino, kam bych ji vzal kdybysme se znali trochu víc. Jít na zahrádku mi příjde strašně z nouze a nekreativní. Takže si jdu pro radu. Co by Vás dámy potěšilo? Její věk odhaduju 25-30 let.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6
hodnocení

3x

mimo Brno...

hodnocení

2x

Na Petrov, sednout na lavičku s výhledem na město a pak zajít na Terasy pod Petrovem na kafe...

hodnocení

0x

Planetárium? :)

schimpy
hodnocení

0x
V Brně je tolik míst: Stránská skála, Bílá hora, Mariánské údolí, Arboretum. Určitě někam, kde bude méně lidí, aby jste měli soukromí. Záleží, co má ráda (pokud to víš) :)

hodnocení

0x

Podle dotazu plyne že dívku znáš jen z fotografií a ještě jste spolu nikde nebyli ani neznáš její povahu a zájmy.

Tak bych jí jednouše řekl že jde z práce že jsi se s ní rád potkal a ona má volbu kam chce jít nebo co dělat at si to určí ,že se rád podřídíš a je ti to jedno jak strávíte odpoledne.

A třeba zrovna bude chtít jít na tu zahrádku posedět která se Tobě nezdá.

Prostě jí nech rozhodnout.

Nebo jí vem rovnou někam do bytu...a hotovo*smich*.(legrace)

Taky jsem za mladých let měl jedno takové rande plánoval jsem jak Ty co a jak a kam...A k mému udivení pak slečna řekla "To se jako budeme procházet? já myslela že su půjdeme zašuk..." Samozřejmě to byla výjímka a ani jsem to neuskutečnil ze strachu co to je zač...

At se rande vydaří

liska5
hodnocení

0x

Na přehradu, do Zoo nebo na Špilas. Nebo dobrou cukrárnu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]