Nechceme někomu platit drahé testy tam i po návratu ani být v bezplatné 14 denní karanténě. Jaký okruh zemí bude možné navštívit normálně bez těchto starostí? Dovolená by se měla prožít vpohodě příjemně s rodinou bez stresů a nelítat po špitálech a prosit se o něco nejistě v davu lidí před ordinací. To je frustrujicí prožitek z moře.
Nehledě na to, že kdyby Češi jeden rok vypustili Chorvatsko, tak by si jich tam třeba příští rok víc vážili, nechali by si svoje poznámky o paštikářích od cesty a byli by vděční za každou předraženou kunu kterou by tam Češi byli ochotni utratit.
totak: Souhlasím...Tam by bylo potřeba vynechat ne jednu...ale tak 5 sezon.
joudic*
@totak to by se ale museli zacit umet trochu chovat i cesi, kdyz jsem jel do chorvatska parkrat ja tak az na ostrovy, kde se musi platit trajekt (docela dost) a nikde ani noha, parada, ani jsme nemuseli nosit plavky
Já dávám přednost Řecku. Letecky. Jsem za 3 hodiny u moře a vyšší náklady na cestu se mi vrátí tím, že tam je skoro všechno levnějši než v Chorvatsku. Letos to ale vzhledem ke svému autoimunitnímu onemocnění vzdám. Ono moře nevyschne když ho jeden rok neuvidim.
To je zase jeden z geniálních dotazů. Zeptal bych se na kvalifikovaný, ehm, odhad pana ministra zdravotnictví, ale nejsem premiér, nemám na něj telefonní číslo. Manželka říkala, že si letos obzvlášť užiju, moře starostí nejlépe odplaví moře práce.
Zatím je na to moc brzy. Vše je v jednání v následujících dnech. Ale hlavně, za měsíc se všechno může otočit a hranice zase zavřít. Tohle vám nikdo neslíbí jak to bude v červenci nebo září.
staci poslouchat zpravy a zajimat se, budou stanovene bezpecne zeme, kam to nebude potreba, mnoho cechu jsou pastikari a geroj potrebuje hlasy takze chorvatsko bude..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.