Nejste přihlášen/a.
Teď nějak končil nouzový stav nebo co, a už se dá jít k doktorům? Potřebovala bych na orl, ale je nutný abych tam šla, po telefonu mi uši nepropláchne.
Jo a neví někdo jestli je normální, že mi vždy začne pískat v pravým uchu, a pak je nutný to propláchnout podle doktorky? Když jsem byla menší tak se mi u doktora vyloženě vysmáli, že si nečistim uši, ale pak V reklamě bylo že se spina nesmí zatlačit do uší. Teď když jdu na orl tak mi doktorka neřekne ani slovo o tom že bych byla pr@se, ale je celkem blbý že tam jdu už poněkolikátý. Uši si pravidelně čištím, s levým nemám vůbec problém, ale jen to pravý z nějakýho důvodu dělá problémy..
Jo a neví někdo jestli je normální, že mi vždy začne pískat v pravým uchu, a pak je nutný to propláchnout podle doktorky? Když jsem byla menší tak se mi u doktora vyloženě vysmáli, že si nečistim uši, ale pak V reklamě bylo že se spina nesmí zatlačit do uší. Teď když jdu na orl tak mi doktorka neřekne ani slovo o tom že bych byla pr@se, ale je celkem blbý že tam jdu už poněkolikátý. Uši si pravidelně čištím, s levým nemám vůbec problém, ale jen to pravý z nějakýho důvodu dělá problémy..
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
Pěkný den, normálně si tam zavolejte, většina lékařů ordinuje,akorát je třeba se domluvit...Jinak já měla podobný problém jako Vy a pomáhá mi proplachovat uši čistou vodou, normálně při mytí vlasů si nechám do uší natéct trochu vody a pak zatrepu hlavou a až zbytek toho bordelu z ucha vytru tyčinkou, žádné spreje z lékárny apod mi na to nepomohly,takže radím čistou vodu...prase nejste,jen máte mastnejsi kůži
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]