Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se mi pořád motá hlava?

Od: nikolaaa odpovědí: 6 změna:
Dobrý den. Poslední dobou mám takový špatný pocit že se mě pořád přes den motá hlava. Pracuji třeba v létě půl hodiny na slunci na zahradě a za den vypiji asi litr a půl až dva litry vody. Může to být tím pitným režimem? Nemám žízeň a tudíž nemám potřebu pít více. Musím se do pití nutit.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dobrý den. Ano, může to být pitným režimem. Může to být i špatným tlakem. Anebo Vám může vadit i pobyt na tom slunci. Chtělo by to probrat s lékařem, aby Vás vyšetřil a našel příčinu. My se můžeme jen dohadovat..

Vřelý souhlas. Jen dodám, že krční páteř točení hlavy také umí způsobit.

houbes*
hodnocení

0x
Je tu hodně faktorů. Nevím kolik je vám let. Kdyby vám bylo od 12 do 25 tak to bude zdravotní problém. Pokud je vám vice např. Důchodový věk, tak berte v potaz, že sluníčko a práce, kde se ohýbate může vzniknout motolice a únava. Vody v celku vypijete dost. Za půl hodiny ze sebe nevypotíte tolik vody jako za den vypijete. Takže dehydratace tu asi nebude. Pokud se to bude zhoršovat lékařské prohlídce neutečete. ;)

hodnocení

0x

Zajděte si změřit krevní tlak do lékárny, jakmile se vám hlava začne motat. Snad máte nějakou poblíž a nebo do zdravotních potřeb, tam také změří tlak na požádání a zadarmo.

Pokud bude v pořádku, je nejlepší zajít k obv. dr.

joudic*
hodnocení

0x
pravdepodobne nizky tlak
Nebo vysoký, nebo taky třeba glykemie. Střelit to takhle od boku bych si rozhodně nedovolil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]