Za týden mi bude 15 let a měřím pouze 162 cm, ještě k tomu jsem dost hubený. Jím toho hodně, snažím se jíst bílkoviny, maso a tak, ale stejně nic nepomáhá. Hodně sportuji. Štve mě, že jsem tak malej. Je nějaká šance že ještě výrazně vyrostu? Mimochodem třeba hlas mi ještě vůbec nezmutoval.
Mě bude také za týden 15.let a jsem menšího vzrůstu, nicméně doktor mi řekl že pokud vše pude tak jak pude tak budu mít okolo 190cm a to mám o 10cm víc než ty. Tak se z toho nijak nestresuj. Já menší vzrůst beru jako výhodu a ne škodu... Rychleji běháš a navíc vysoký lidi vetsinou brzy zemrou kvuli namaze vsech koncetin atd... tak bud jedine rad
Já nevím, jestli si to uvedomujete, ale standardní futra se zazdívají na světlou výšku 198 centimetrů. Co tím chci říct, že nemá smysl brečet, ale najít výhody a udělat si z nich přednost. A ano, s velkou pravděpodobností ještě trochu vyrostete.
To ještě vyrosteš. Já měla kdysi spolužáka, který byl v 18 menší a tlustý a když jsem ho potkala po pěti letech, tak kdyby se ke mně nehlásil, tak bych ho nepoznala. Zhubl nebo spíše vytáhl se a měl přes 180 cm.
Proč nezajdeš k lékaři aby ti udělal vyšetření a nakopl léky nějaké hormony. Dnes jde skoro všechno po lékařské stránce. Chápu, že se bojíš a máš mindrák s cm.. ale něco proto udělej. Já mám 173cm a v 15 ti jsem byl nejmenší ze třídy. Řekl bych, že tolik, kolik máš zrovna ty. Takže když nic neuděláš, tak snad tech 173cm budeš mít taky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.