Nejste přihlášen/a.
Za týden mi bude 15 let a měřím pouze 162 cm, ještě k tomu jsem dost hubený. Jím toho hodně, snažím se jíst bílkoviny, maso a tak, ale stejně nic nepomáhá. Hodně sportuji. Štve mě, že jsem tak malej. Je nějaká šance že ještě výrazně vyrostu? Mimochodem třeba hlas mi ještě vůbec nezmutoval.
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
lacota
2x
Mě bude také za týden 15.let a jsem menšího vzrůstu, nicméně doktor mi řekl že pokud vše pude tak jak pude tak budu mít okolo 190cm a to mám o 10cm víc než ty. Tak se z toho nijak nestresuj. Já menší vzrůst beru jako výhodu a ne škodu... Rychleji běháš a navíc vysoký lidi vetsinou brzy zemrou kvuli namaze vsech koncetin atd... tak bud jedine rad
houbes*
0x
Proč nezajdeš k lékaři aby ti udělal vyšetření a nakopl léky nějaké hormony. Dnes jde skoro všechno po lékařské stránce. Chápu, že se bojíš a máš mindrák s cm.. ale něco proto udělej. Já mám 173cm a v 15 ti jsem byl nejmenší ze třídy. Řekl bych, že tolik, kolik máš zrovna ty. Takže když nic neuděláš, tak snad tech 173cm budeš mít taky ![*placni* *placni*]()
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]