Aboj, je mi skoro 15 let... dnea jdu k doktorovi na prohlidku a test protože chodím moc často čůrat... budu se tam muset před ním vyčůrat a pak mě prohlídne... bojím se jedné věci.. - co když se mi postaví? půjdu tam sám bez rodičů
Erekce je naprosto přirozená, nikoho bys tím neohromil. U doktora je stejně člověk trošku ve stresu, tak se neboj. Zajímavější by bylo, kdyby se postavil doktorovi
myslis ze budes curat v ordinaci? da ti zkumavku a pujdes na hajzl, prineses mu vzorek ktery bud zmeri oni na miste anebo poslou do laboratore jestli nemas zanet
No, tak to potom se postaví i sestřička do pozoru hele až tam budeš tak budeš tak vykulený, že to dáš i bez postavení. Pokud se ti nelíbí pan doktor a ty nejsi 4% pacient
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.