Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co když se mi postaví u doktora?

Od: zalesak odpovědí: 14 změna:
Aboj, je mi skoro 15 let... dnea jdu k doktorovi na prohlidku a test protože chodím moc často čůrat... budu se tam muset před ním vyčůrat a pak mě prohlídne... bojím se jedné věci.. - co když se mi postaví? půjdu tam sám bez rodičů

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

20x

Jestli se ti postaví z doktora, začal bych rodiče pomalu připravovat na to, že přítelkyni jim hned tak ukázat nepřivedeš...*smich*

18.05.20 12:10

*smich* *haha* *smich*

liska5

Typická jezevčí odpověď. Ten myslí dál, než my *smich*

A co když tam bude doktorka?

kralovi*
hodnocení

14x
Doktor uz toho videl tolik, i kdyby se ti to stalo, nebyl bys prvni ani posledni.

hodnocení

7x

Myslím, že se ti nepostaví a i kdyby, tak doktorovi to bude jedno.

hodnocení

2x
On si zase lehne..

hodnocení

1x
Erekce je naprosto přirozená, nikoho bys tím neohromil. U doktora je stejně člověk trošku ve stresu, tak se neboj. Zajímavější by bylo, kdyby se postavil doktorovi :)

jurajjuraj*
hodnocení

0x

myslis ze budes curat v ordinaci? da ti zkumavku a pujdes na hajzl, prineses mu vzorek ktery bud zmeri oni na miste anebo poslou do laboratore jestli nemas zanet

hodnocení

0x

No tak ti bude stát. A co?

jenda2*

Třeba se to lékaři naopak zalíbí !

houbes*
hodnocení

0x
No, tak to potom se postaví i sestřička do pozoru :) hele až tam budeš tak budeš tak vykulený, že to dáš i bez postavení. Pokud se ti nelíbí pan doktor a ty nejsi 4% pacient ;)

nov
hodnocení

0x

Už to má za sebou..kdoví jak to ustál.

olinl
hodnocení

0x

Pro příště vzít ranní moč už z domova-samozřejmě vlastní a do lahvičky nebo umělohmotné speciální "zkumavky"-tuším s modrým víčkem..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]