Zdravím, Jsem se svojí přítelkyní skoro rok a kamarád kterého už znám pár let s oběma si píši denně, často píše mé přítelkyni, ta se k němu sice moc nemá, je to typ ten kamarád, kterému je vše jedno a hlavně myslí na sebe, tak psal mé přítelkyni jestli má ráda sex, ta se z toho nějak vykličkovala, on říká že o ní nemá zájem ale připadá mi to jako by nikdo v jeho okolí neměl být šťastný a tak se snaží mě asi naštvat, myslíte si, že s ní flirtuje? Když se ho ptám proc to dela tak říká jen prostě že může, takže je mu to jedno, jak ho chytře odpálkovat? Děkuju
tohle musi udelat vzdycky zena... rict sorry, ale ja mam pritele a je nevhodne, aby sis se mnou takto psal, jestli mi chces neco rict, tak muzes az k nam prijdes na grilovacku apod. Moje partnerka nesnese ani kdyz si pisu se sestrenici, se kterou mame super kamaradsky vztah uz od zacatku a absolutne nic nehrozi, protoze me nepritahuje, a cela mnohocetna rodina vi, ze jsme zasnoubeni. A to jen tak jednou za 1-2 mesice zdrbnem nebo dokonce zavolala pres messenger parkrat, pracuje v anglii a nema tam moc kamarady, jen mamku.
@striker: Ano, kamarád flirtuje a dost nevhodně. Je na vaší přítelkyni, aby mu domluvila. Vy sám to neřešte. Žárlivost na kamarády opačného pohlaví nechápu (pokud jsou slušní, znají se dlouho atd.) U kamarádů pohlaví opravdu neřeším a nežárlím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.