Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to flirt?

Od: striker odpovědí: 2 změna:
Zdravím,
Jsem se svojí přítelkyní skoro rok a kamarád kterého už znám pár let s oběma si píši denně, často píše mé přítelkyni, ta se k němu sice moc nemá, je to typ ten kamarád, kterému je vše jedno a hlavně myslí na sebe, tak psal mé přítelkyni jestli má ráda sex, ta se z toho nějak vykličkovala, on říká že o ní nemá zájem ale připadá mi to jako by nikdo v jeho okolí neměl být šťastný a tak se snaží mě asi naštvat, myslíte si, že s ní flirtuje? Když se ho ptám proc to dela tak říká jen prostě že může, takže je mu to jedno, jak ho chytře odpálkovat? Děkuju

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

2x
tohle musi udelat vzdycky zena... rict sorry, ale ja mam pritele a je nevhodne, aby sis se mnou takto psal, jestli mi chces neco rict, tak muzes az k nam prijdes na grilovacku apod.
Moje partnerka nesnese ani kdyz si pisu se sestrenici, se kterou mame super kamaradsky vztah uz od zacatku a absolutne nic nehrozi, protoze me nepritahuje, a cela mnohocetna rodina vi, ze jsme zasnoubeni. A to jen tak jednou za 1-2 mesice zdrbnem nebo dokonce zavolala pres messenger parkrat, pracuje v anglii a nema tam moc kamarady, jen mamku.

ladycat*
hodnocení

0x
@striker: Ano, kamarád flirtuje a dost nevhodně. Je na vaší přítelkyni, aby mu domluvila. Vy sám to neřešte.
Žárlivost na kamarády opačného pohlaví nechápu (pokud jsou slušní, znají se dlouho atd.) U kamarádů pohlaví opravdu neřeším a nežárlím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]