Ahoj moji milí rádcové, Zrovna tu plánujeme nějakej výlet na příští víkend a já jsem si vzpomněl na nějakej článek, co jsem před časem viděl. Bylo to o nějakým zámečku na kopci, tuším že severní Čechy, zajímavý bylo to, že k tomu zámečku vedla snad kilometr dlouhá ABSOLUTNĚ ROVNÁ cesta bez jediný zatáčky, jen to stoupal do kopce, kolem tý cesty byla asi alej stromů, ale to je bez záruky. Netuší náhodou někdo z vás, o jaký místo by mohlo jít? Já vím že je to jako prosit o název písničky s refrénem tada tada tramtadá, ale říkám si, že zázraky se stávají... Díky moc za tip a ahoooooj!
MOC VÁM DĚKUJU ! Budu vás oba chválit, kudu budu chodit...! Bergra za to, že přesně tohle jsem hledal a tebe, lištičko za další skvělej tip na místo, kde jsem ještě nebyl !
berger*
To jsem rád,že to klaplo.Hezký výlet přeji. To je síla poraďte,že občas i "tada tada tramtadá" zafunguje....
liska5
Tuším, že jsi někde od Plzně. Cestou to vezmi lehce bokem přes Kadaň. To je historie, ta má charisma! Žatec je pěknej, ale ten asi znáš,... radí kosmopolitní Liška ze Slezska .
jezevec*
Kadaň je skvělá! Moc se mi líbí ta jejich bílá věž na náměstí a pod ní je neskutečně skvělý asijský bistro. Nechci vědět z čeho, nebo v jakejch podmínkách tam vaří, ale už jsem tam jedl několikrát a bylo to lepší, než od domorodejch kuchařů v jihovýchodní Asii...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.