Nejste přihlášen/a.
Zrovna tu plánujeme nějakej výlet na příští víkend a já jsem si vzpomněl na nějakej článek, co jsem před časem viděl. Bylo to o nějakým zámečku na kopci, tuším že severní Čechy, zajímavý bylo to, že k tomu zámečku vedla snad kilometr dlouhá ABSOLUTNĚ ROVNÁ cesta bez jediný zatáčky, jen to stoupal do kopce, kolem tý cesty byla asi alej stromů, ale to je bez záruky. Netuší náhodou někdo z vás, o jaký místo by mohlo jít? Já vím že je to jako prosit o název písničky s refrénem tada tada tramtadá, ale říkám si, že zázraky se stávají... Díky moc za tip a ahoooooj!
8x
Možná zámeček Krásný Dvůr v,mslm,Krušných horách. Ta cesta by mohla být "Mílovka",něco přes kilometr...
doplněno 17.05.20 21:08:
Nakoukl jsem do archívu fotek,byl jsem poblíž na chmelu,takže to je u Podbořan.
2x
MOC VÁM DĚKUJU ! Budu vás oba chválit, kudu budu chodit...!
Bergra za to, že přesně tohle jsem hledal a tebe, lištičko za další skvělej tip na místo, kde jsem ještě nebyl !
Tuším, že jsi někde od Plzně. Cestou to vezmi lehce bokem přes Kadaň. To je historie, ta má charisma! Žatec je pěknej, ale ten asi znáš,... radí kosmopolitní Liška ze Slezska
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.