Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
jste někdo klientem České pojišťovny? Pokud ano, budu rád, když mi poradíte.
Mám u České pojišťovny nějaké peníze, ne moc, ale pár set tisíc tam je. Má ČP nějaké výhodné spoření?
Mám to jen na vkladní knížce, takže se mi tam jen nečinně "válí" a žádné úroky z toho nemám. Ale rád bych, aby mi peníze tzv. vydělávali.
Díky za rady, vůbec se v tom nevyznám a chtěl jsem se jen poradit nejdřív zde, než zajdu do pobočky.
Já co vím, tak na spořícím účtě máte nějaká tři procenta, vzhledem k tomu jak peníze ztrácí na hodnotě (co si koupíte dnes za 1000, co si koupíte za rok za tisíc?) a přemýšlela jsem jak se jmenuje vklad "zmrazený"na nějakou dobu. Tak jsem to našla a zároveň s šikovnou kalkulačkou. Podívejte se mesec.cz/...
Předem upozorňuji že jsem jen laik!
a je to určitě Česká pojišťovna? Zrovna dnes mě ve spořitelně přesvědčoval na csas.cz/... a také na chytrou kartu ale neměl jsem čas bo parkování zaplacené jen na 15 minut a on by vykecával díru do hlavy hodinu tak nevím jak je to výhodné, musím na to sám kouknout.
Milý spořílku, jděte za bezplatným finančním poradcem. Jak poznáte, že bude jednat ve Váš prospěch? Že bude bezplatný. Ten už pro Vaše peníze nalezne nejvhodnější produkt, který je zhodnotí. Doporučím Partners For Life Planning, zrovna mi vyřizují hypotéku.
Chcete-li, pošlu Vám telefon na mého poradce.
P.S. na pobočku nechoďte, tam Vám napálí největší shit a jelikož tomu jak sám říkáte nerozumíte... pěkný den
"bezplatný" doporučí to z čeho má nevyšší provizi tedy pokud se nejmenuje Jiří Jánošík.
Osobně bych si nechal poradit u něj, pak u přepážky, pak třeba mrknul na net co kdo nabízí. Produkty které poradce a u přepážky doporučili bych proklepl opět na netu protože oba budou chrlit klady toho co nabízí tak je třeba zjistit i zápory a zkušenosti. No a na závěr si udělat rozhodnutí sám.
Ahoj,
Pracuji pro společnost VICTORIA VOLKSBANKEN, pojišťovna, a.s. Já osobně bych tyto peníze vložil do spořícího programu s jednorázovým vkladem. Je na Tobě, abys zjistil, jaká společnost je nejlepší a hlavně - aby Ti dali garanci naspořené částky SMLUVNĚ
příklad u nás:
je mi 31 let a chci vložit do programu 200.000Kč na dobu 20ti let.
min. částka, kterou musíš dostat ( garance 2,4% ) je 287.364,-Kč - tato částka je uvedena ve smlouvě , takže nemůžeš dostat ani o korunu míň.
dále je ve smlouvě uvedeno, že se zisk navyšuje o podíl z hospodaření společnosti.
Takže bys ve skutečnosti dostal odhadem 480.044,-Kč
pak si můžeš vybrat, jestli bys chtěl vybrat celou částku naráz a nebo bys chtěl DOŽIVOTNÍ RENTU. V případě renty se každoročně výše renty zvyšuje o 5%.
moje provize z toho by byla cca 1900Kč - v této provizi je doživotní servis zdarma, takže např. pokud bys chtěl každý rok něco změnit, byla by moje mzda 95Kč/rok, takže je vidět, že mi o ni nejde - jinak bych nabídl jiný produkt, kde bych měl provizi cca 8.000,-
Rozhodně nikdy nechoď přes makléřské společnosti ( výše zmiňované partners atd. ), protože je třeba si uvědomit, že tyto společnosti vezmou provizi, rozdělí ji do své MLM struktury, dále v pojiťovně nebo instituci pro kterou tento makléř pracuje, sedí vždy nějaký manažer, který shrábne provizi, protože má toho makléře ve svém obchodním týmu, pak shrábne provizi ředitel pobočky, regionální ředitel atd, atd.
Nehledě na to, že makléři mají k dispozici pouze a opět na výběr z několika pojišťoven, takže když si tam zajdeš sám, ušetříš na provizním systému ( a to nemluvím o poplatcích atd. )
Hezký den
Matka Tereza. VICTORIA VOLKSBANKEN, pojišťovna, a.s. - musím se přiznat že o ní slyším poprvé.
A má odpověď na dotaz sporilka. Než vám někdo takový začne nabízet kam peníze vložit, neměl by se Vás první zeptat, co s těmi pěnězi budete provádět? Pak je tady vložíte derilovi, který vám hned udělal nabídku a budete se divit, že je nemůžete vybrat.
Takže vy si doma sedněte, na papír si sepiště co s těmi penězi potřebujete přesně udělat, jestli chcete mít neustálý přístup k nim, nebo se spokojíte s tím, že si je třeba na nějakou dobu zablokujete.
A rada nakonec: nikdy nic nepodepisujte na místě, nechte si udělat nabídky, vzít si pojistné podmínky a studujte, popř.se běžte zeptat na jinou pobočku stejné firmy, zeptejte se na to samé a tím si můžete ověřit, jestli Vám někdo lhal, nebo ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.