Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Letní dovolená v Itálii

Od: marik* odpovědí: 9 změna:
Tak jsem dneska četl,že letní dovolené budou nejdříve možné v Itálii u moře a není potřeba karantény. Není ale jisté, jestli budou na hranicích vyžadovat testy na covid. Před 4 měsíci do Itálie pouštěli na lyžařské zájezdy bez testů v rámci schengenu. Můžeme se těšit na letní dovolenou v Itálii jako první možnou variantu z dovolenkových destinací oficiálně zpřístupněnou?
doplněno 16.05.20 16:19: Jak na tom je s epidemií Itálie, že se mluví o jejím zpřístupnění mezi prvními zeměmi, které by mohli zpříjemnit letní dovolenou turistům?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6
hodnocení

2x
To letos nikdo nevydrží tu dovolenou doma? To furt musí někdo trajdat k moři?

hodnocení

1x

Do Itálie kde bylo jedno z nejsilnějších ohnisek nákazy,no to letos ani zadarmo ! S těmi testy se to každý den mění,dnes říkali že testy už stojí ,,jen,,cc 1700,- a že do Chorvatska nebudou potřebovat ani při průjezdu Slovinskem ale jak zpět?To jsem nezaregistrovala. K nám asi test a nebo 14 dní karanténa při příjezdu ale jak říkám,za pár dní může být zase všechno jinak.

mathew
hodnocení

1x

Zatím to vypadá, že jediný, kdo bude vyžadovat na hranicích nějaké testy je komunistická vláda ANO bude líp. Protože Rakousko se chystá otevřít hranice a žádné testy ani karanténu nechce a ostatní západní státy na tom budou podobně... Takže těšit se můžete, ale nejprve bude třeba vyměnit vládu;)

hodnocení

0x
První možná a reálná varianta je Slovinsko.

jofa*
hodnocení

0x

Všechny jižní země Evropy jsou závislé na turistickém ruchu. Jsem přesvědčen, že zanedlouho povolí všechno s nějakou zanedbatelnou (naoko) mírou opatření. Zdraví turistů a nějaké obavy z nakažení bude až na psledním místě. V nejhorším řeknou, že jste nikam neměli jezdit. Vzpomeňte si tak v polovině čevna na můj příspěvek.

Před pár dny řecký ministr čehosi vykládal že pro ně představuje turistika 33% HDP takže to určitě musí otevřít. Že by ale byl raději, kdyby dorazila hlavně movitější klientela která jim tam nechá pořádnou útratu.
Tak to mi spadla čelist. Člověk by čekal že bude prosit...Češi přijeďte. Jako Chorvati po válce a on klidně plácne takovou kravinu.

hodnocení

0x

Já jsem pro aby se letos podpořily hotely,pensiony,kempy atd. tady v Čechách a příští rok se uvidí. My máme zatím 3 dny s PLP v Orlických Horách a koukám dále,chceme pojezdit více míst s vnoučaty. ;)

break
hodnocení

0x

Proč ne , Itálie je docela velká ... záleží na letovisku. Pokud by byla ta možnost nebál bych se.

Na věky se lidí bát nemůžou...

jenda2*
hodnocení

0x

Musíte pokoušet zdraví? Letos jeďte k nějakému jezeru u nás a zároveň podpoříte ekonomiku našich lidí. Zdraví bude chráněno mnohem více než v Itálii.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]