Nejste přihlášen/a.
Do Itálie kde bylo jedno z nejsilnějších ohnisek nákazy,no to letos ani zadarmo ! S těmi testy se to každý den mění,dnes říkali že testy už stojí ,,jen,,cc 1700,- a že do Chorvatska nebudou potřebovat ani při průjezdu Slovinskem ale jak zpět?To jsem nezaregistrovala. K nám asi test a nebo 14 dní karanténa při příjezdu ale jak říkám,za pár dní může být zase všechno jinak.
Zatím to vypadá, že jediný, kdo bude vyžadovat na hranicích nějaké testy je komunistická vláda ANO bude líp. Protože Rakousko se chystá otevřít hranice a žádné testy ani karanténu nechce a ostatní západní státy na tom budou podobně... Takže těšit se můžete, ale nejprve bude třeba vyměnit vládu
Všechny jižní země Evropy jsou závislé na turistickém ruchu. Jsem přesvědčen, že zanedlouho povolí všechno s nějakou zanedbatelnou (naoko) mírou opatření. Zdraví turistů a nějaké obavy z nakažení bude až na psledním místě. V nejhorším řeknou, že jste nikam neměli jezdit. Vzpomeňte si tak v polovině čevna na můj příspěvek.
Já jsem pro aby se letos podpořily hotely,pensiony,kempy atd. tady v Čechách a příští rok se uvidí. My máme zatím 3 dny s PLP v Orlických Horách a koukám dále,chceme pojezdit více míst s vnoučaty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.