Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce vs. podmínka

Od: thomas* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, teď v létě dodělám školu a chtěl bych nastoupit do zaměstnání. Je mi jasný že pokud mě vezmou, nebo budou chtít vzít, tak po mě budou chtít spoustu dokumentů. Jde mi hlavně oto že asi všude chtějí výpis z rejstříku trestů nebo něco takové. Já jsem stále ještě v podmínce. Je to důvod aby mě nepřijali? díky za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kytka*
hodnocení

2x

Záleží na hodně faktorech, záleží jako práci chcete vykonávat, záleží jaký to byl prohřešek a hodně záleží kdo Vás bude přijímat . Kdo Vám dá nebo nedá šanci ukázat co ve vás je .

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Výpis z RT chtějí snad jen na pozicích, kde se pracuje s penězi. Po mě ho nikdy nikdo nechtěl, dokonce i když jsem dělal pumpaře, tak ne, maximálně hmotku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]