Nejste přihlášen/a.
Ahoj!
Jednou jsem viděl jeden starý film, myslím, že americký, myslím, že z padesátých nebo z šedesátých let. Celý ten film byl o jednom muži, který se ubytoval v nějaké vile u jedné ženy, která se do něj nakonec zamilovala a nechtěla ho ztratit. Na začátku toho filmu bylo divákům řečeno, že na konci jeden druhého zabije. Žena nakonec zabila toho muže. Zastřelila ho, když od ní chtěl odjet, když už s ní nechtěl být. Jestli je film černobílý nebo barevný, to fakt nevím.
Jak se jmenuje? Byl to pěknej film náhodou!
No dovolila jsem si (bez dovolení
) Vaši otázku zkopírovat do diskuse na ČSFD, máte tam nějaké tipy, podívejte se: csfd.cz/... třeba to bude ono nebo tam ještě někdo na něco přijde...
Díky! Jste žena činu. To se cení! A navíc jste to našla, tak to i zuby vycením ![]()
Z Wikipedie: At a mansion on Sunset Boulevard, the body of Joe Gillis floats in the swimming pool.
Vzpomínám si, že takhle ten film začínal... Takže jo. Jsme doma! A Joe je v bazénu...
Pro ty, kdo příspěvek sledují: je to film Sunset Boulevard.
Díky jeko!
Připomělo mi to film csfd.cz/... ale nevím vlastně, jak dopadl ten konec, jestli někdo někoho zabil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.