Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název filmu, ve kterém žena zabije muže

Od: makrofag® odpovědí: 14 změna:

Ahoj!

Jednou jsem viděl jeden starý film, myslím, že americký, myslím, že z padesátých nebo z šedesátých let. Celý ten film byl o jednom muži, který se ubytoval v nějaké vile u jedné ženy, která se do něj nakonec zamilovala a nechtěla ho ztratit. Na začátku toho filmu bylo divákům řečeno, že na konci jeden druhého zabije. Žena nakonec zabila toho muže. Zastřelila ho, když od ní chtěl odjet, když už s ní nechtěl být. Jestli je film černobílý nebo barevný, to fakt nevím.

Jak se jmenuje? Byl to pěknej film náhodou!

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jeka
hodnocení

5x

No dovolila jsem si (bez dovolení:)) Vaši otázku zkopírovat do diskuse na ČSFD, máte tam nějaké tipy, podívejte se: csfd.cz/... třeba to bude ono nebo tam ještě někdo na něco přijde...

hodnocení

Díky! Jste žena činu. To se cení! A navíc jste to našla, tak to i zuby vycením :)

Z Wikipedie: At a mansion on Sunset Boulevard, the body of Joe Gillis floats in the swimming pool.
Vzpomínám si, že takhle ten film začínal... Takže jo. Jsme doma! A Joe je v bazénu...
Pro ty, kdo příspěvek sledují: je to film Sunset Boulevard.

Díky jeko!

Taková správná odpověď si zaslouží ohodnocení. *palec*

hodnocení

Vycenil jsem ty zuby i palec jsem vám dal jeko. Jenže jsem to vložil o vlákno níž. Jsem se spletl. Tak se mějte pěkně!

jeka

No to jsem ráda, že se povedlo!*smich*

jeka
hodnocení

0x

Připomělo mi to film csfd.cz/... ale nevím vlastně, jak dopadl ten konec, jestli někdo někoho zabil.

Na ten film Misery nechce zemřít jsem si taky hned vzpomněla, když jsem to na začátku četla. Jinak podobných filmů bylo, je a bude... Na Prima Love dávají od osmi každý týden v sobotu a v neděli filmy s podobnou tématikou.
hodnocení

To asi dávají, ale na druhou stranu tohle byl v něčem výjimečný film. Svou atmosférou, svým napětím. Ona to v podstatě byla taková detektivka jen pro diváka, protože se na začátku řeklo, že jeden na konci zabije toho druhého. V tom byl ten film výjimečný.

hodnocení

Tady jsou ty zuby :) A palec jsem dal taky, Kapko naděje.

Název filmu, ve kterém žena zabije muže
hodnocení

Pardon, to mělo být pro jeku o vlákno výš. Jsem to tady zaspamoval, soráč.

hodnocení

0x

Co toto?
csfd.cz/...

hodnocení

Díky za tip, ale ne ne. V tom filmu, který hledám, je vražda až samotným koncem toho filmu. Divák na to zabití čeká celý film. V tom je právě ten "fór"...

A kdo tam hrál?
hodnocení

Jó, to já právě nevím :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]