Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám s touto firmou obdobné zkušenosti, jako výše uvedení pisatelé. Shrábli peníze předem před 14 dny a dosud nemám žádné upozornění, ani oznámení zda a kdy bude zboží doručeno, na e maily nereagují, zanechala jsem 2 zprávy v hlasové schránce, rovněž bez výsledku, čerkám ještě den dva a předávám policii ČR a ČOI.
Objednal jsem roušky před více než měsícem a dosud nic nedošlo. Naštěstí, vzhledem k mé nedůvěře platit něco předem, to bylo na dobírku. Už jsem tam 2x psal, ale reakce žádná. Myslím, podle komentářů, že už ani žádnou očekávat nemohu. No, je to další firma, která mě ujistila, že se předem platit nemá. Když nemohu objednat na dobírku, což se mnohdy dozvíte až na úplném konci při výběru způsobu platby, tak vždycky objednávku radši zruším !
Dobrý den,
mé jméno je Dominik Váňa jsem jednatel společnosti PalmTree Inspire s.r.o.
Naše firma koupila platformu Plaza.cz v polovině dubna 2021. Úspěšně se nám podařilo aplikovat náši firemní strategii a e-shop již funguje dle našich představ.
1) Každá objednávka je v průměru do 2 dnů u našich zákazníků.
2) Žádný email nám není lhostejný a aktivně se podílíme na řešení požadavků našich zákazníků.
3) Necháváme dlouhodobě oblíbené produkty, avšak neustále přidáváme také produkty nové.
4) Nemáme nic společného s předchozím majitelem ani jeho firemní politikou.
Rád bych však zároveň zdůraznil, že naše firma nepřebírá žádné závazky předešlého majitele. Převzali jsme pouze platformu e-shopu jako takovou.
Předem děkuji a doufám, že v případě využití našich služeb budete spokojeni.
V případě potřeby nás neváhejte kontaktovat na email info@plaza.cz
S pozdravem
Dominik Váňa
www.Plaza.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.