Nejste přihlášen/a.
Moje maminka bude mít v červnu 80 let,chtěli jsme jí s manželkou pozvat na oběd do naší oblíbené restaurace,domluvil bych tam předem stůl pro 3.Poraďte prosím co ještě domluvit ,dort bychom nechali na doma.Děkuji Ladislav
Třeba naše babička si přála pstruha na másle.To jsme domluvili předem. Na prohlídku rodné obce nechtěla, že by jí bylo líto, jak tam leccos nechali zpustnout nebo zastavěli nevkusnou modernou. Byla raději pro vycházku do oblíbeného lesa. Blízko je jelení farma, tak měla bonus. Ona každá babička je jiná. Druhou by třeba nadchlo divadelní představení.
Já bych zamluvila jen stůl a na webu bych se podívala na jídelní lístek, který bych mamince vytiskla, jestliže nemá doma počítač. Maminku bych nechala prostudovat, aby věděla, na co se má těšit. A objednala bych až u stolu. Naši to se mnou takhle dělávají a mi se to velice líbí. Nechám si poradit, včetně pití protože bych zase skončila u řízku nebo smažáku a malého piva. Někdy si tam dáme i dezert nebo někdy až u nich doma a kávičku a nějaké dobré pití.
Doplním ostatní rádce...určitě lze domluvit- připravit aspoň trochu slavnostní stůl..
bílý ubrus, založit příbory, sklenky na přípitek, ubrousky, květinu ve váze, kterou
můžete přinést před obědem aby už byla součástí tabule...apod..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.