Nejste přihlášen/a.
Já se s přítelem seznámila na jedné zájmové skupině na facebooku. Zkuste hledat podle svého oblíbeného sportu. Já hledala na skupině Cykloseznamka (nyní Nejezdi sám!). Myslím, že přes kolo se nechá najít nejvíc lidí se zájmy i v jiných sportech. I když třeba nejste cyklista, tak zkuste...je zde spousta lidí přes lyžování, turistiku, běhání...prostě všechno.
To je ono. Nevím zda chceš partnera či partnerku. Nějaké filtry moc nejsou. Partnerky napíši vše. I hokej. Asi na gauči. Z 95% o sportu ani zmínka. Každá brečí, že chce hodného atd.
Ale fakt to má být sportovní seznamka.
Když jsem hrála hodně squash, na různých stránkách, kde se o něm psalo a domlouvaly se zápasy se mnohý seznámil. Nejspíš budou podobné stránky i pro jiné sporty. Kdybych ještě aktivně sportovala, určitě bych se seznamovala na kurtu, hřišti a tak, ne v nějaké spešl seznamce. Tak lezou jen zoufalci a nadrženci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.