Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sportovní seznamky

Od: mladykluk odpovědí: 10 změna:
Zdravíčko, neznáte někdo nějaké internetove stránky seznamky komunity kde se najdou noví lidi na sport, cestovani, výlety apd.?
Děkuji vám:)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanaka
hodnocení

3x

Já se s přítelem seznámila na jedné zájmové skupině na facebooku. Zkuste hledat podle svého oblíbeného sportu. Já hledala na skupině Cykloseznamka (nyní Nejezdi sám!). Myslím, že přes kolo se nechá najít nejvíc lidí se zájmy i v jiných sportech. I když třeba nejste cyklista, tak zkuste...je zde spousta lidí přes lyžování, turistiku, běhání...prostě všechno.

mladykluk
hodnocení

Právě že ano jsem cyklista a celkově na sport a právě bych našel nějakou fajn holku ať můžeme sportovat, cestovat spolu.
hanaka

V tom případě to určitě zkuste ;)

mladykluk
hodnocení

Zkusím určitě, děkuji

liska5
hodnocení

0x

Treking seznamka. nebo Sport-partner.

mladykluk
hodnocení

Nic víc není myslíte?
Sport partner pry jen taha peníze

hodnocení

0x

Zdravím. Zkuste mrknout tady:

hledampartaka.cz/...

treking.cz/...

priklad1*
hodnocení

0x

To je ono. Nevím zda chceš partnera či partnerku. Nějaké filtry moc nejsou. Partnerky napíši vše. I hokej. Asi na gauči. Z 95% o sportu ani zmínka. Každá brečí, že chce hodného atd.

Ale fakt to má být sportovní seznamka.

sportpartner.com/...

mladykluk
hodnocení

Máte s tím zkušenost?
Že říkáte o sportu ani zmínkaspíš je to placené a to většinou chtějí jen vytahat peníze za nic

etana*
hodnocení

0x

Když jsem hrála hodně squash, na různých stránkách, kde se o něm psalo a domlouvaly se zápasy se mnohý seznámil. Nejspíš budou podobné stránky i pro jiné sporty. Kdybych ještě aktivně sportovala, určitě bych se seznamovala na kurtu, hřišti a tak, ne v nějaké spešl seznamce. Tak lezou jen zoufalci a nadrženci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]