Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,vim,ze na tetovani se nemá šetřit,což taky nemam v plánu,za kvalitu se musí platit,přesto bych se ale chtěla poptat.
Uz pár let mam v planu rukav,a začít bych chtěla s predloktim(celý obvod). Tetování které jsem si vybrala je dost detailně vypracovane,barevne a pravděpodobně ho tater nevytetuje ,,na jedno brdo"
Vim,ze salony mají stálou cenu a to 1500,- za sebemensi tetovani(napis,srdicko,kyticka,cokoli takto miniaturního). Proto me celkem ,děsí kolik bych musela zaplatit za tento tvůj zatím nesplněný sen.
Vím že je jiné nechat si udělat tetování v Praze oproti jiným městům. Všichni kteří mají takovéhle větší tetování prý neplatili více než 15.000 Kč. To mě ale přijde zvláštní v poměru když za malé tetování zaplatím 1500Kč. Když to totiž porovnám se svým vysněným tetování, Zaplatila bych za něj alespoň 30000 Kč. Máte někdo zkušenosti s velkými tetování mi a případně by jste mi mohli doporučit pražské i mimopražské salony? Přikládám fotku pro představu, nejedná se o toto tetování, ale o podobný styl a propracované detaily
![Cena za tetování,pražská studia]()
Uz pár let mam v planu rukav,a začít bych chtěla s predloktim(celý obvod). Tetování které jsem si vybrala je dost detailně vypracovane,barevne a pravděpodobně ho tater nevytetuje ,,na jedno brdo"
Vim,ze salony mají stálou cenu a to 1500,- za sebemensi tetovani(napis,srdicko,kyticka,cokoli takto miniaturního). Proto me celkem ,děsí kolik bych musela zaplatit za tento tvůj zatím nesplněný sen.
Vím že je jiné nechat si udělat tetování v Praze oproti jiným městům. Všichni kteří mají takovéhle větší tetování prý neplatili více než 15.000 Kč. To mě ale přijde zvláštní v poměru když za malé tetování zaplatím 1500Kč. Když to totiž porovnám se svým vysněným tetování, Zaplatila bych za něj alespoň 30000 Kč. Máte někdo zkušenosti s velkými tetování mi a případně by jste mi mohli doporučit pražské i mimopražské salony? Přikládám fotku pro představu, nejedná se o toto tetování, ale o podobný styl a propracované detaily

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
maahra*
0x
Cena tetování se neodvíjí podle plochy, ale délky práce. Standardní taxy začínají kolem těch 1500/hod, proto je to taky cena za malé tetování, které se dal za tu dobu v pohodě zvládnout. Malá tetování stojí tolik proto, že je do ceny potřeba kromě práce promítnout i barvy, jehly, desinfekci atd. Těch 15k za půlrukáv je celkem odpovídající, já mám rukávy oba komplet. Tatera si nevybírejte podle místa, ale podle jeho práce a stylu, který dělá. Je nesmysl chtít třeba realistiku po někom, kdo se specializuje na old school apod.
tetovani
vidíte, to je pro mě novinka, já myslela, že cena závisí na ploše ![]()
děkuji Vám za radu a obdiv před Vámi za bolest kterou jste musel vytrpět pro oba rukávy.
maahra*
Musela, jsem žena.
Každopádně nyní se připravte pravděpodobně na delší čekací lhůty. I v normálních časech je běžné, že na kvalitního tatéra se čeká, a nyní nebylo možné tetovat dva měsíce (a stále není do 25. 5.), takže většinou klienti se zrušeným termínem kvůli koronaviru budou mít přednost.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]