Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je možné si v obchodě vyzkoušet oblečení

Od: anetkadudova odpovědí: 9 změna:
Zdravím. Už je možnost jít do krámu s oblečením a vyzkoušet si ho? Děkuji za rady

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

4x
hop®
Ano, ale oblečení, které vyzkoušíte a nekoupíte, vrátíte prodavačům, oni jsou povinni ho dát na 24 hodin do karantény.

hodnocení

4x

Ano, oblečení lze zkoušet, a to od včerejška 11.5.2020. Personál prodejny je pak zodpovědný za jeho dezinfekci stanovenými postupy.

hodnocení

1x

Jak v kterém. Dnes jsem byla v Kauflandu a rozhlasem upozorňovali zákazníky, co a jak. Obuv si vyzkoušet prý mohou, ale jen na ponožky. Oblečení se zkoušet nesmí.

Já si koupila debrecínku, poslechla jsem, nezkoušela jsem ji v obchodě, ale až doma. Ta byla! :-P Jaga.

pet32
hodnocení

0x

Ne, kabinky jsou zavřené

kabinku si otevřete a vyzkoušíte si to.

pet322

Já jsem byla ve 2 obchodech, ale ani v jednom se zkoušet nedalo, když mají zabarikádovanou kabinku, tak si ji asi neotevřete.

hodnocení

0x

Ano, můžete.

poradte.cz/...

abca
hodnocení

0x

Včera jsem byla v HaM a v New Yorker a všude byly kabinky zavřené i přes to, že psali, že to již po 11.květnu lze. Tak nevím, kdo nám neříká pravdu. Jediná možnost koupit a posléze vrátit, ale v HaM bohužel peníze nevrátí, ale dají vám jakousi poukázku na nákup zboží v hodnotě nákupu. To je moje zkušenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]