Ahoj, koupil jsem si 30 denní jizdenku integrovaného dopravního systému. Po pár dnech termotisk začína blednout. Za pár dní bude uplně nečitelný. Co s tím? Na pokladně mi odmítli vystavit duplikát. Díky
leta jsem dělal s faxama, tak vím svoje, osobně takový doklad pokud jde o záruku okopíruji , přiložím originál tiskem na bílý papír, přicvaknu a založím. Takže jestli pouzdro telefou, nebo telefon sám nevylučuje nějakou chemii bych netvrdill...
Ne. Problem je v tom, že není nemožné, abych jizdenku užil denně třeba 10 krát. A to krát 30 dní je 300. Zkuste si představit, co se stane s termopapírem, který vezmete 300 krát do ruky.
To mi říkali v archivu, že jsou nešťastní, jak se jim i v ideálních klimatických podmínkách ztrácí texty z novodobých listin. To ty staré stoleté doklady jsou pořád výborně čitelné. Šla bych tam, kde mi jízdenku prodali, jestli mi poradí, nebo dají náhradní doklad.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.