To nemusí nikdo říkat, stačí se dívat kolem sebe, někdy jsou vidět i nenápadně nápadné poutače.
etana*
To by ten ubožák musel zaplatit a na to zjevně nemá.
janm*
Nemusí mít peníze, stačí slevit z nároku že musí mít "dvacítku", u mladších žen je to problém, ty si totiž většinou mohou vybírat, pokud by se spokojil se starší cca kolem 50 sežene při troše snahy daleko snadněji, důvodů je více, první etapa života je většinou za nimi, není málo těch které jsou v tom věku "zrovna bez partnera", také není asi málo těch které jsou na "mladší" a to fyzicky (což je logické) a i psychicky (ten pocit že na to ještě "mají") , není tam už tolik "zábran" není tam už "na co čekat" není tam už co "ztratit" ( některé se i přímo nabízí )
etana*
No nevím, jamn, mě by teda takhle neulovil a to jsem šedesátka. Zjevně mu zatím stačila ruka a jestli se chová tak jak píše, bude s ní muset vydržet do smrti.
Je hodně inzerátů a přijedou až k tobě domů ale počítej min. Od 5000 Kč a více.
berger*
Ale ne,nedávno jsem četl článek - chudinky šlapky kvůli coroně nemaj kšefty,trpí hlady. Takže šly s cenama tvrdě dolů. Psala to nějaká paní z neziskovky,která o štětky pečuje.
heh
Některé hlupačky dají i zadara zkus třeba jít někam na disco, až teda budou zase fungovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.