Nejste přihlášen/a.
Dobrý den doporučite mi nějaké kontaktní čočky nebo výběr (zdroj) co jsou kvalitní? Chci se nadobro zbavit brejlí strašně moc peněz jsem za ně utratil a to je ten důvod no .. děkuji za rady , jednak jsem volal na optiku všude maj zavřené tak se musim spolehnout na tohle a čekat než skončí ta celá pandemie rozhodně nebudu .
Mýlíte se, návštěva nutná je. Dioptrie v brýlich a čočkách se liší, nehledě na fakt, že je potřeba vyšetření očí, tlak atd.
Já kdysi taky chtěla čočky, za každou cenu, byť mi lékař řekl, že mi je nenapíše, koupila jsem je na internetu, vydržely měsíc, pak jsem trpěla tak neskutečným tlakem v očích, že jsem je nosit nemohla. A díky Angiopathii I už si je nikdy nenasadím.Neriskujte svůj zrak a nechte se řádně vyšetřit.
Já mám asi pul roku starý zaznamní lístek o mých očích .. :D o čočky jsem si žadal už dávno a taky mi to doporučovali pokud jsem nechtěl nosit brejle , někteří lidí jsou zase radí že si našli čočky z pohodlí domova přes internet který jím vyhovují
Ja vím kolik mám diopritrií , chodíl jsem na oční kontroly mám přímo lístek s číslama :D tak není důvod chodít na další vyšetření měření *
k.čočky jsou svinstvo.Akorát hrozí zanešení infekce do oka,oko se málo okysličuje a jiné neduhy.Není nad brýle.Už mi kolikrát zachránily oko před poraněním,třeba větví nebo něčím jiným.Než si pořád hrabat do oka to raději bezpečné brýle.Nesmíš chodit ke zlodějským optikám ve velkých městech,obchodech ale do malých měst,kde jsou levné optiky.Jinde jsou nestoudná zlodějská sebranka xkrát dražší.Vím to z vlatní zkušenosti.Hledat a porovnávat více optik.Hledat adresy optik třeba podle internetu.Ne z cizím názvem ale s českým názvem
Já dodržuji :D hygienu to je nážor každého člověka spíše mě přijde že kontaktní čočky hejtí lidí jen ti co to vživotě neměli na oku a četli nějaké problémy co to obnáší a vidí jen to špatné na nich
Nadobro Vás zbaví brýlí operace.
Moji sourozenci ji mají za sebou a pochvalují si to. Já jsem zůstala u brýlí. Mám pocit, že mne chrání / na kole určitě/ i sluší. Čočky bych nechtěla, pořád si sahat do očí, nasazovat sundavat, kupovat ten roztok na ně. .A párkrát už jsme nějakou tu čočku hledali v tělocvičně na podlaze.
No já bych na operaci s okem nešel.To raději nosit brýle do smrti.Na to si oka moc cením než si ho nechat řezat a pak vždy je nějaké malé procento že se oko po operaci zaho jí špatně nebo třeba komplikace až za moc let v pozdějším věku.Každý doktor Vám řekne,že každá operace nese nějaké riziko.I když malé, ale pokaždé existuje.I to malé riziko mi nestojí za to,abych jednou viděl jen na jedno oko nebo pokroucený ,matný obraz nebo vůbec
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.