Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám vizionářské nápady a nevím koho zaujmout

Od: rick* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

již před nějakou dobou mě začaly napadat hromady nápadů jak změnit svět pomocí strojů a různé plnohodnotné filozofie ohledně toho jak by to fungovalo a podobně. Již jsem našel nějaké vhodné společnosti a napsal jsem jim ohledně mého uvědomění o budoucnosti techniky, ale myslím, že pro ně to bude spíše jen zajímavost. Potřeboval bych něco u čeho bych mohl začít postupovat, samozřejmě něco malého a postupně expandovat, ale nemám příliš možností, jsem student a všechno použitelné co mám jsou pouze nápady, filozofie a vize.

díky za tipy

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

"...všechno použitelné co mám jsou pouze nápady, filozofie a vize"
...a jste si tím jistý? Před pár lety jsem narazil na stránky jistého "vynálezce", který o tom byl také přesvědčený a při tom vymýšlel tak neskutečné pitomosti, odporující většině fyzikálních zákonů, že zůstával rozum stát. Nejdřív jsem si myslel, že je to recesista, ale on to myslel vážně.

To by vysvětlovalo i nezájem odborníků o vaše nápady.

rick*
hodnocení

jednoho člověka některé konkrétní nápady napadly již přede mnou a vybudoval na nich firmu "Unlimited Tomorrow" běžící od roku 2014, a toto jsem zjistil předvčírem

hodnocení

2x

Mít nápad nestačí, i nápad se musí umět prodat. Musíte najít někoho, kdo ho může realizovat a dokázat ho zaujmout, nadchnout. On bude investovat své peníze, by jen čas a to je rozdíl. Ideálně si to realizovat sám za své a po prvním úspěchu si udělat jméno a investoři se pak pohrnou sami. ;)

Jen nápad nestačí. Napadlo mě, že by bylo fajn mít něco místo svíčky. Nějaké světlo... je to nápad, který jde prodat? Určitě ne. Pokud byste měl kompletní nákres, specifikaci a vzorek fungující žárovky určtě byste výrobce a distrubutora našel.

rick*
hodnocení

souhlasím, člověk musí pořád něco zkoušet

houbes*
hodnocení

1x
Je škoda jednoho pořadu v TV. Kde uchazeči o sponzory navrhovali své nápady. A ty jim na oplátku dali investice do projektu . Dnes je to těžké, nápady se kradou i v zaměstnání a mezi přáteli. Těžko dnes prosadit nápad bez financí. Život je o nápadech a dobrých lidech. Pokud potkáš v životě dobré lidi co tě podpoří dotáhneš to třeba daleko.. život je boj..

vlastik05
hodnocení

0x

Lepší cesta je nepřidělávat si starosti a nevymýšlet zbytečnosti.

výtka
Upozornění od sys kapkanadeje 12. 05. 2020 15:45:29
A jaký to má smysl, položit zde dotaz a sám si na něj odpovídat?
rick*
hodnocení

s tím souhlasím úplně nejvíc, nebudu si dělat zbytečné starosti a radši budu v pohodě

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]