Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
již před nějakou dobou mě začaly napadat hromady nápadů jak změnit svět pomocí strojů a různé plnohodnotné filozofie ohledně toho jak by to fungovalo a podobně. Již jsem našel nějaké vhodné společnosti a napsal jsem jim ohledně mého uvědomění o budoucnosti techniky, ale myslím, že pro ně to bude spíše jen zajímavost. Potřeboval bych něco u čeho bych mohl začít postupovat, samozřejmě něco malého a postupně expandovat, ale nemám příliš možností, jsem student a všechno použitelné co mám jsou pouze nápady, filozofie a vize.
díky za tipy
"...všechno použitelné co mám jsou pouze nápady, filozofie a vize"
...a jste si tím jistý? Před pár lety jsem narazil na stránky jistého "vynálezce", který o tom byl také přesvědčený a při tom vymýšlel tak neskutečné pitomosti, odporující většině fyzikálních zákonů, že zůstával rozum stát. Nejdřív jsem si myslel, že je to recesista, ale on to myslel vážně.
To by vysvětlovalo i nezájem odborníků o vaše nápady.
Mít nápad nestačí, i nápad se musí umět prodat. Musíte najít někoho, kdo ho může realizovat a dokázat ho zaujmout, nadchnout. On bude investovat své peníze, by jen čas a to je rozdíl. Ideálně si to realizovat sám za své a po prvním úspěchu si udělat jméno a investoři se pak pohrnou sami. ![]()
Jen nápad nestačí. Napadlo mě, že by bylo fajn mít něco místo svíčky. Nějaké světlo... je to nápad, který jde prodat? Určitě ne. Pokud byste měl kompletní nákres, specifikaci a vzorek fungující žárovky určtě byste výrobce a distrubutora našel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.