Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
již před nějakou dobou mě začaly napadat hromady nápadů jak změnit svět pomocí strojů a různé plnohodnotné filozofie ohledně toho jak by to fungovalo a podobně. Již jsem našel nějaké vhodné společnosti a napsal jsem jim ohledně mého uvědomění o budoucnosti techniky, ale myslím, že pro ně to bude spíše jen zajímavost. Potřeboval bych něco u čeho bych mohl začít postupovat, samozřejmě něco malého a postupně expandovat, ale nemám příliš možností, jsem student a všechno použitelné co mám jsou pouze nápady, filozofie a vize.
díky za tipy
"...všechno použitelné co mám jsou pouze nápady, filozofie a vize"
...a jste si tím jistý? Před pár lety jsem narazil na stránky jistého "vynálezce", který o tom byl také přesvědčený a při tom vymýšlel tak neskutečné pitomosti, odporující většině fyzikálních zákonů, že zůstával rozum stát. Nejdřív jsem si myslel, že je to recesista, ale on to myslel vážně.
To by vysvětlovalo i nezájem odborníků o vaše nápady.
Mít nápad nestačí, i nápad se musí umět prodat. Musíte najít někoho, kdo ho může realizovat a dokázat ho zaujmout, nadchnout. On bude investovat své peníze, by jen čas a to je rozdíl. Ideálně si to realizovat sám za své a po prvním úspěchu si udělat jméno a investoři se pak pohrnou sami.
Jen nápad nestačí. Napadlo mě, že by bylo fajn mít něco místo svíčky. Nějaké světlo... je to nápad, který jde prodat? Určitě ne. Pokud byste měl kompletní nákres, specifikaci a vzorek fungující žárovky určtě byste výrobce a distrubutora našel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.