Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bulka v podpaždí

Od: aaaaa* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, před několika dny se mi udělala bulka v podpaždí. Je to bolestivé. Mohl bych se objednat v Motole na vyříznutí ikdyž nejsem z Prahy?

Mockrát děkuji za radu, nebo přímo na kontakt.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Navštiv svýho lékaře,kterej tě nasměruje k patřičnýmu odborníkovi.Proč trváš zrovna na Motole mi neni jasný,ale reálný to samozřejmě je.
aaaaa*
hodnocení

Zdravím, protože v Motole oprerovali mého syna a byl jsem velice spokojen.

svetluska*
hodnocení

0x

Do Motola se samozřejmě objednat můžete, ale nejdříve doporučuji navštívit svého lékaře. Bulka může mít více příčin a třeba se ani nebude muset vyříznout.

Hodně štěstí.

aaaaa*
hodnocení

Zdravím, já musím trvat na vyříznutí, protože jsem bulku asi před 2 roky měl a jen mi to rozřízl a vymačkal. Myslel jsem, že se objednám, uspají mě a vyříznou, tudíž bude navždy klid, nebo ne?
No už kvuli týhle recidivě bych se znova obrátil na toho doktora a žádal důsledný vyšetření svýho problému.Já nevim,jak velká je to bulka a co ve skutečnosti obsahuje,ale to se opravdu obvykle řeší s lokálnim umrtvenim,případnej podezřelej vzorek se ale obvykle posílá na histologii.Pokud se jedná jen o nějakej aterom,neni třeba se bát.Motol je v tomhle směru zdatnej zrovna tolik co jiný provinční nemocnice,takovýhle prkotiny jsou pro něj bezvýznamný.Jméno si dělá na jiných,podstatně větších akcích.

zuzana*
hodnocení

0x
Dobrý den, také bych to řešila raději přes doporučení od svého lékaře event. od chirurga.. Nevím, zda vás objednají na "vyříznutí" jen tak. Zkuste si nejprve zavolat na chirurgickou abmulanci v Motole, - tlf. 224434126 a zeptat se podrobněji přímo na místě, co je potřeba udělat.Tam se dozvíte, zda musíte mít doporučení a event. jakou dokumentaci. (věřím, že se bude jednat o tukovou bulku, ta se ráda opakuje) . Zu

Volat na ambulanci do Motola je bezpředmětný,proč by se tam tim zabejvali.Logicky tě odkážou na tvýho obvodního lékaře.Do Motola,pokuď tam nespadáš rajonem nebo nejsi kritickej případ,musíš mít doporučení stejně jako do každýho jinýho špitálu.

aaaaa*
hodnocení

Děkuji za rady, nicméně lokální umrtvení je téměř k ničemu, strašně to bolí a pálí, trvám na celkovém uspání, popř. si to sám zaplatím?
aaaaa*
hodnocení

Děkuji za reakci, nicméně lokální umrtvení je téměř k ničemu. Strašně to bolí a pálí, trvám na celkovém uspání, popř. si to sám zaplatím. Vy jste lékařka?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]