Nejste přihlášen/a.
Včera večer mi ze 17 místného (!) čísla dorazila nevyžádaná SMS, ve znění "Neprodlene kontaktujte spolecnost Pujcka Ammado...". Nic víc, nic míň. Nikdy jsem žádnou půjčku neměl (nejen u nich), o žádnou jsem nežádal a žádnou ani nepotřebuju. Do teď jsem ani netušil, že nějaké "Amado" existuje.
Odpovídat, ani jinak reagovat samozřejmě nehodlám, jen by mě zajímalo, co je to zase za provokaci.
Já jsem na tom stejně. Stejná SMS, stejný text. Pátral jsem po tom a zjistil, že Ammado je v tom nevinně. Na jejich oficiální stránce je upozornění, které sem vkládám:
Oznámení
Upozorňujeme návštěvníky na neplatnou SMS, kterou rozesílá neznámý odesílatel s textem: "neprodlene kontaktujte spolecnost Pujcka Ammado".
Náš finanční portál není odesílatelem této zprávy. Jedná se o zprávu, jejímž účelem je poškození dobrého jména Ammado. Prosím ignorujte ji. Zpráva kromě poškození dobrého jména nepředstavuje pro příjemce žádnou hrozbu.
Omlouváme se za vzniklou situaci. V případě dotazů nás prosím kontaktujte.
Z toho vyplívá, že někdo jim chce řádně uškodit. Snad ani neexistuje firma, která by sama na sebe dělala takovou sabotáž.
Před pár minutami mi rovněž přišla stejná SMS. Nevěřím, že je to náhodně vygenerované číslo. Před dvěma hodinami jsem si něco objednal na nejmenovaném e-shopu, kde jsem samozřejmě uvedl tel. číslo. To není náhoda, někdo tel. čísla nějakým způsobem "získává".
Objednal jsem si věc za 12 tisíc a jsem přesvědčen, že tahle relativně velká suma někoho přiměla či poskytnuto moje tel. číslo pk nabídce na "výhodnou" půjčku. Ne, není to náhoda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.