Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyrovnal se někdo z vás se stejnou změnou?

Od: mallek odpovědí: 7 změna:
Je mi 17 a stalo se něco co mě mrzí a změní to můj život. Nevím jestli k lepšímu, nebo horšímu. Z krátkodobého hlediska k horšímu, z dlouhodobého nevím...
Cítím se teď trochu jinak. Zaměřená jenom na sebe. Možná začnu meditovat a doufat, že si nějakým způsobem přitáhnu šťastné události. Budu mít totiž hodně volného času. Zažila jsem toho spoustu a jsem za to ráda. Určitě i zažiju, čeká mě ještě pár nových míst jako škola, práce atd...
Vždycky jsem utíkala před samotou za lidma, kterým jsem za nic nestála. Kteří se na mě klidně vykašlali při první příležitosti. Ale mně to asi nevadilo víc, než být sama. Teď nastal zlom a chci se raději naučit žít sama a vystačit si s pár kamarády kolem sebe, kterým do jistý míry věřím a se svým přítelem. Jen nevím jestli to zvládnu, byla jsem zvyklá na něco jiného a budu si připadat jako jedinej teenager, kterej je prostě nějaký dny úplně sám... Asi nebudu žít tak zábavný a šílený teen život, ale asi se s tím smířim. Tak nějak mě při alespoň trochu dobré náladě drží naděje, že všechno bude dobrý...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dolga*
hodnocení

6x

Víte, celá potíž je v tom, že jste mnoha slovy neřekla nic.

A tak se ptám - jste těhotná?

Vyhodili Vás ze školy?

Rozvedli se Vaši a půjdete bydlet s tátou?

Atd...atd...přečtěte si, co jste napsala a zkuste si odpovědět..také z toho nebudete moudrá, jakou radu a v čem vlastně požadujete?

Protože změny jsou v životě lidí naprosto přirozené a v hojném počtu, proto se domnívám, že Vás tu nepochopil nikdo, je to zmatené, zkuste se zeptat konkrétně, rádi Vám poradíme. Já aspon nechápu, s jakou změnou se chcete vyrovnat.

liska5
10.05.20 14:36

Dolga*palec*

hodnocení

2x

Víte, co by vám pomohlo? Jít někam na brigádu, kde se dělá manuálně 10 hodin denně, pak byste měla úplně jiné myšlenky, než psát podivné dotazy. Já když si vzpomenu, když mi bylo 17, tak jsem musela doma zatopit, nakrmit králíky a slepice, udělat něco na zahradě, vyřídit něco na úřadě, protože mamka dělala daleko a když přišla z práce, tak měla všeho plné zuby... Byly jsme ve sračkách, ale já byla tak zbitá, že jsem na to přišla až po letech.

hodnocení

1x

Změna je život. A třeba přijdete na to, že Vám to bude více vyhovovat. Máte nějaké kamarády, přítele..A jak si zařídíte svůj život, je jen na Vás. Někdo nepotřebuje k životu být neustále obklopený lidmi, jiní samotu vítají. Vyzkoušíte, uvidíte. Budete mít více času sama na sebe a naučíte se být soběstačná. Jste mladá a samotu si v sobě určitě vypěstovat nemusíte. Záleží jen na Vás.

hodnocení

0x
Ano, zvládnete.
Připadá mi, že je dost lidí, kteří chtějí kamarády jen do chvíle prvního jiného názoru. Pak, při první kolizi hned odejdou, protože kamarádství na dlouho stejně nehledali. Vždycky bude cennější zpřízněná duše. Někdo, kdo chce zůstat dlouho. Odchody kamarádů mne vždy bolely, tak jsem moc nevyhledávala ty, kteří chtějí zůstat jen chvilku. Jen to dopředu nejde moc poznat.
Určitě je hlavně ideální být sama se sebou spokojená a být v klidu.
autor
hodnocení

Děkuji. Tahle paní pochopila jakou změnu myslím. Přátelství kdy jsem zjistila, že většina vztahů co jsem měla byly velice povrchní a bude pro mě těžké si začít zvykat na samotu, ze které mám strach. I když nebudu sama pořád...
liska5

Proč nepíšete pod svým nickem mallek, který byl u dotazu? Pak se těžko porozumí a komunikuje dál. Autor může být cizí nick.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]