Nejste přihlášen/a.
Pred mesicem sem si vsiml ze kdyz si nasadim cepici tak vypadam hodne atraktivne, no a kdyz si ji sundam a vyjdou mi ty kouty 60 leteho seniora tak vypadam minimalne o 10 let starsi (15 let)
Takze sem si vypestoval mindracek a nosim cepici nonstop, i do postele. Muze mi to nejak zdravotne uskodit co myslite?
Aspon me to motivuje vydelavat, protoze si chci vydelat sto tisíc na transplantaci
Jo a takove kecy ze na tom nezalezi to si fakt nechte, cejtim se normalne jako bych byl vozíčkář protože namisto toho abych utikal za holkama tak holky utikaj ode me protoze inteligence se populaci hold jen snizuje a namisto toho abych vypadal jak hezoun jako vetsina tak vypadam jak to slovo nahoře... Aspon ze to jde skrýt.
"...chci vydelat sto tisíc na transplantaci"
Transplantace není ideální řešení. Jestliže se Vám kouty zvětšují, budou se zvětšovat i po ní. Mezi původními vlasy a transplantáty tak vznikne mezera. Budete vypadat dost exoticky.
"...cejtim se normalne jako bych byl vozíčkář"
Vy víte, jak se cítí vozíčkář? Přál bych Vám, abyste ten pocit zažil aspoň pár dní. Pak byste totiž pochopil, jak je Váš problém malicherný. Měl byste se vozíčkářům omluvit.
"...protoze inteligence se populaci hold jen snizuje"
V tom s Vámi souhlasím, dotaz je toho příkladem.
Mimochodem - není Váš "problém" způsoben právě tím nepřetržitým nošením čepice?
Chápu, že máte mindrák. Ale nechápu, proč nosíte čepici i do postele. Neděláte dobře, pokožka musí také někdy dýchat. Tímto způsobem můžete o vlasy přijít mnohem rychleji. Pokud od Vás holky utíkají, tak to moc atraktivně v té čepici zase nevypadáte asi..
Ono někomu to sekne a jsou lidi ,které si neumím přesdtavit s vlasama,Transplantace vlasů je velice náročná ,,ale kde máte záruku,že vlasy nebudou řídnout jinde.Dostanou se udělat pánské tupé...které se jakoby přilepí na kůži a může se i v tom koupat.Vím,že je to pro vás nemilá záležitost,ale člověk si zvykne..Na vlasech nestojí kvalitní život.Nesmíš ukázat svoji zranitelnost a udělala bych z toho přednost.Navíc.dneska se vlasy ani až tak nenosí..
Proč do postele? Hlava si musí odpočinout, vydýchat se. Nebo přijdeš i o zbytek vlasů. Zvlášť pokud jsi v té posteli sám a nikdo Tě tam nevidí.
Padání vlasů bývá často dědičné a co je zajímavé, přes matku. Podívej se na jejího otce, případně dědečka /pokud nežije, na fotce/ a uvidíš, jak na tom byli s vlasy oni.
A jestli si myslíš, že devčata si namlouvají jenom hezouni, jsi na omylu. Je důležitější, co je v hlavě, než na ní. Jako příklad: V. Klaus mladší.
Pokud od Tebe holky utíkají, zamysli se spíš nad svým chováním, jednáním. Určitě to není kvůli vzhledu. Jaga.
Radím nenosit čepici, když je teplo, pak se zapaří nejen vlasy, ale i všechno, co je v hlavě.
Asi vás zklamu, transplantace vlasů nemá (bez ohledu na metodu) dobrý účinek, vlasy působí "nastřeleně" a nelze docílit jejich přirozeného vzhledu - směr růstu je odlišný, a to jak FUE tak u strip metod. Druhý problém je, že okolo budou vlasy řídnout dál, takže můžete mít zaplněný kout, za kterým to bude plešatět - a to vypadá opravdu špatně. Třetí problém jsou jizvičky, u obou metod budou - když si pak později budete chtít hodit hlavu dohola, nepůjde to..tedy půjde, ale všichni uvidí buď jednu větší, nebo desítky milimetrových vpichů. A vidět to je, věřte mi.
Najděte si nějaké nezávislé diskuse, na českém internetu je jich plno, a především ženy tam píší, jak to je na mužích poznat a jak většinou směšně to vypadá..
Čím dříve se s tím smíříte, tím líp pro vás. Hlavně žádné pokusy a tak. Víte, jaká je nejhorší vlastnost dnešní doby? Že se z každého snaží udělat úplně něco jiného, než ten člověk je. Všechny baby musí být dlouhovlasé blondýny a chlapi kdovíco. Jenže když to pak člověk vidí v reálu, tak je to k smíchu, když třeba stokilová baba si nechá narůst dlouhé vlasy, patřičně to oblbne kysličníkem a vezme si mini a myslí si, že je modelka. Víte, že když člověk potlačuje svoji přirozenost, že to má vliv i na špatný zdravotní stav? Nechte to být. Já su stará baba, kdybych zde psala všechny svoje kompexy z mládí, tak jsem zde do večera. Teď si už řeknu - komu se nelíbí moje prsa, ať si trhne nohou - narozdíl od mé byvalé spolužačky, která vypadá jak plastová figurína. Třeba mně osobně se vždy líbil Petr Nárožný, i když také neměl moc vlasů. Pokud není chlap úplně blbý, tak je to jedno. Co s krasavcem, který má v palici ...?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.