Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Městská kamera

Od: prohl odpovědí: 5 změna:

Je podlíž bývalé sochy s maršálem Koněvem na "Kulaťáku" v Praze 6 nějaká uliční kamera (Městský kamerový systém, Technická správa komunikací...), kterou by se mohlo sledovat dění online přes internet, aniž by tam musel člověk přímo cestovat? Jak takovou kamesu najít?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dolga*
hodnocení

1x

Google - kamery - Praha - online...

Ale to, co Vy hledáte, tam nebude. Protože pokud se jedná o kameru, která něco hlídá, například policejní, není pak samozřejmě veřejná.

Jinak nechápu, proč byste rád sledoval hlupáky, kteří jsou už tak rozcapení, že si neváží ani lidí, kteří obětovali své, převážně mladé životy, aby oni mohli žít.

Nikdy jsem si nemyslela, že český národ tak hluboko klesne...

Hřib vítězem debaty u Soukupa...napsala česká média...
Ale je to opravdu pravda?

http://vool.cz/swEAN

Já zase nechápu proč by měla v Praze stát socha velitele zásahu který poslal tanky proti demonstrantům v Budapešti v roce 1956 a nechal střílet do neozbrojených lidí.A když vám tolik záleží na tom hrdinovi, tak si najděte nějaké články o tom jak odstranil z politiky Žukova aby se mohl dostat na jeho pozici. Ten kdyby neměl titul hrdiny sovětského svazu mohl kvůli jeho intrikám skončit v gulagu. Shazovat zásluhy Rusů o osvobození je hloupost ale bát se říct pravdu o lumpovi bez skrupulí je větší chyba.
dolga*

totaku, Koněv představoval vítězství rudé armády v roce 1945, nic jiného. V té době nikdo nic nevěděl o roce 1956, 1968...ti mrtví z roku 1945 se toho neučastnili..

A my oslavujeme vítězství nad fašismem a proto ty řeči o tom, co později udělali už lidé, kteří se teprve většinou narodili až po válce, mi přijdou hnusné a urážející vůči těm padlým ...

Kdyby Novotný nebyl hlupák a tohle pochopil, tak přidal malou vzpomínkovou desku s dovětkem, že Praze významně pomohli i vojáci ROA, tedy vlasovci a dalo se to pochopit. Jeho akce ale vzbuzuje dojem, že Prahu osvobodili jen vlasovci což sám víte, není pravda. Jen pomohli.

Je lehké kopat do mrtvol, do lidí, kteří se už nemohou bránit, aby nám řekli, že i oni chtěli žít a že i pro ně plakaly jejich mámy...

Debilní počínání těch tří hlupáků považuji za víc než ulet, ale hlavně se za ně stydím. V Praze jsem se narodila a nikdy by mi nenapadlo, že nám bude vládnout blb. Myslím, že máme na víc, než na idiota Hřiba.

Mnozí soudí poválečnou dobu a to je strašné, protože se jedná o padlé z roku 1945...

Nojo.. Se sochama u nás máme věčné problémy. Napřed se likvidovali Masaryci, pak fronta na maso. V devadesátých letech zase Leninové a další. Jak to sakra dělají jinde že sochy Napoleona i třeba Metternicha stojí na svých místech staletí bez šrámů. Jen u nás furt musíme přepisovat dějiny podle toho, kdo zrovna sedí u koryta.
dolga2

totaku, je to následek toho, že nevolíme chytré lidi...

Nemyslím si, že hnutí pirátů nebo hnutí ANO bylo tím, co jsme potřebovali...Hnutí, to znamená aktivisty, bych já nikdy nevolila..

Na druhou stranu je pravda, že nemáme žádný výběr.

Ted nás čeká další hnutí, které se bude snažit se dostat do vysoké politiky a to jsou chvilkaři. Tam si naběhneme ale ze všeho nejvíce...obávám se, kdy lidé podlehnou beznaději a začnou volit komunisty...Nemáme žádnou opravdu silnou osobnost, silnou politickou stranu.

Fušeři a amatéři - to je už dlouho česká politická scéna a podle toho to u nás také vypadá...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]