Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podnikání při práci

Od: pajus29 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

Rád bych se Vás zeptal, jaký máte názor na podnikání při práci. Pracoval jsem 4 roky v zahraničí jako OSVČ, nyní už skoro rok pracuji ve školství a rád bych při práci podnikal v čištění vozidel a autodetailingu. Spíš v takové garážové formě, pár aut měsíčně, beru to jako koníček a vyčištění hlavy. Myslíte si, že otevřít si vedlejší živnost se mi oplatí? Rád bych získal více zakázek, ne jen v rodině, tudíž to i vystavil rúzně po internetu.

Děkuji a mějte hezký den v této nelehké době, budu čekat na Vaše odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

motak
hodnocení

0x
A co si představujete pod tím vyplati?

hodnocení

0x

Pokud budeš dělat a dostaneš zaplaceno, tak určitě vyplatí nebo snad ne?

janh*
hodnocení

0x
Pokuď to sdělíte vašemu zaměstnavateli a nebude mu to vadit,tak můžete vesele podnikat při zaměstnání...ale pochybuji,že na to budete mít čas a jistě se vám to "vyplatí"...v tom malém provedení.
id

Zaměstnavateli nemusíte nic hlásit pokud ve ŠKOLSTVÍ nečistíte auta:) A že by pracovník ve školství neměl čas ve volné chvíli či víkendech podnikat, nevěřím.

Tazateli jděde do toho, nezkusíte, nebudete vědět.

pajus29
hodnocení

Díky moc za odpověď. Nemyslím si, že je důležité, aby věděli o mé aktivitě, je to vážně aktivita, která neohrožuje moji práci a nebude na mě znát, zda jsem nějak více vytížen, to že občas udělám nějaké auto by snad problém být neměl. Jen mě spíš zajímal názor, zda do toho jít, či nikoliv, víkendy a odpoledne mám volné, teď i letní prázdniny. Rád bych to zužitkoval a neseděl na zadku. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]