Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dědictví v 1.linii

Od: skrob® odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, chci se zeptat.Po smrti otce jsem byl přímý dědic já, bratr a matka.Po případné smrti matky jsem přímý dědic já a bratr.Kdo je přímý dědic po případné mé smrti, potažmo brata? Jsem svobodný, bratr ženatý.Děkuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repak*
hodnocení

2x

§473 a další Občanského záoníku : business.center.cz/...

sebod*

U skroba doma bych teď nechtěla být. Tam stojí všichni proti sobě s nabitými zbraněmi a řeší se dědictví *ee*

marenka*

Na to jsem nedokázala přijít *hi* Jestli bratr s matkou napůl? *nevi* Já mám štěstí, že celá naše rodina má houby, takže dědit nebude co ;) , alespoň se jako sourozenci potom nerozhádáme...Jediné co jsme řešili dopředu, tak to byla péče o případně nemohoucí babičku či rodiče.

repak*

No, třeba se jmenuje Slavník, před barákem jim stojí banda Vršovců a oknem stihne utéct jenom jeden ...

sebod*
hodnocení

1x

Po Vás dědí bratr. Po bratrovi jeho manželka a děti, ale Vy ne.

marenka*

Sebod, odeslaly jsme to stejně ;)

sebod*

Marenko. Jasně že stejně. Anežto mě neustále koukáš přes rameno a opisuješ *sok*

sebod*

Marenko. Jasně že stejně *bum*. Jelikož mi neustále jukáš přes rameno a opisuješ *klik*

sebod*

Chacha...Zbláznil se mi počítač nebo já *haha*? No, aspoň to m Marenka dvakrát a polepší se

marenka*
hodnocení

0x

Pokud zemřete Vy a budete svobodný, bezdětný, pak po Vás dědí bratr. Pokud zemře bratr, tak po něm dědí jeho žena.

Proboha co se u Vás chystá? *sok*

hodnocení

To jako matka by nedostala nic?

marenka*

Vy jste v dotazu nechal matku zemřít druhou v pořadí *sok*

hodnocení

Takže ještě jednou.Otec mrtev, matka žije bratr, žije, já mrtev:))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]