Dobrý den, chtěl bych vědět název filmu, komedie. Film je černobílý a podle mě natočený ještě před 2. sv. válkou či krátce po ní, rozhodně ne za komunistů. Dej vypráví o ministrovi, který se svým autem naboural a o jednom obyčejném venkovském muži, který mu v nouzi pomůže. Shodou náhod ten ministr zjisti, že ten druhý muž nemá v lásce jednoho konkrétního ministra, který mu nijak ztěžuje zivot. Po tom co se to dozví, chce to napravit a s mužem se usmířit. Úplně na závěr se ti dva usmíří. Podle mě je to film s Vlastou Burianem a Oldřichem Novým, ale žádný takový film jsem nenašel. Tak díky za odpovědi
Zdravím. Nepopletl jste to malinko s tím ministrem? Domnívám se, že ten film se jmenuje Nebe a dudy. V hlavních rolích Jindřich Plachta a Jaroslav Marvan. csfd.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.