Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Je mi 17 let a zanedlouho má dojít na můj první pohlavní styk s dívkou. Abych se dostal k meditu věci, bojím se toho, že můj penis nebude dostatečně tvrdý, ale spíše povadlý. Soudím tak dle toho, že při několikanásobné masturbaci penis není již tak tvrdý a velký jako na začátku. Myslím, že když jsem začal masturbovat, bylo to v rozmezí patnáctého a šestnáctého roku.. Nedělalo mi problém masturbovat i 5 x po sobě v krátkých intervalech, to se ale za rok a půl stihlo změnit. Chci se zeptat, zda to nemůže být nějakými zdravotními problémy.. Četl jsem, že tyto problémy mohou naznačovat problémy se srdcem.. Nebo jsem si jen zvykl na určitý druh filmu pro dospělé, který mě už ale nevzrušuje tak jak by měl? Pohlavní styk je určitě jinačí, než masturbace, moje dívka mě sexuálně přitahuje i při líbání, kdy se mi okamžitě stopoří penis, avšak jsem ještě mladý a nechci udělat špatný dojem a také chci, aby mi to tam dole fungovalo jak má. Předem děkuji za odpověď.
Je mi 17 let a zanedlouho má dojít na můj první pohlavní styk s dívkou. Abych se dostal k meditu věci, bojím se toho, že můj penis nebude dostatečně tvrdý, ale spíše povadlý. Soudím tak dle toho, že při několikanásobné masturbaci penis není již tak tvrdý a velký jako na začátku. Myslím, že když jsem začal masturbovat, bylo to v rozmezí patnáctého a šestnáctého roku.. Nedělalo mi problém masturbovat i 5 x po sobě v krátkých intervalech, to se ale za rok a půl stihlo změnit. Chci se zeptat, zda to nemůže být nějakými zdravotními problémy.. Četl jsem, že tyto problémy mohou naznačovat problémy se srdcem.. Nebo jsem si jen zvykl na určitý druh filmu pro dospělé, který mě už ale nevzrušuje tak jak by měl? Pohlavní styk je určitě jinačí, než masturbace, moje dívka mě sexuálně přitahuje i při líbání, kdy se mi okamžitě stopoří penis, avšak jsem ještě mladý a nechci udělat špatný dojem a také chci, aby mi to tam dole fungovalo jak má. Předem děkuji za odpověď.
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
2x
Stejně si to poprvý moc neužiješ budeš se tak těšit a mit nervy z toho abys nezklamal že budeš hotov hned jak se přiblížíš
pak hlavně nepropadej panice a v klidu si počkej na druhou šanci ta přijde za par minut po té
sisi®
Jo, jak to bylo v jednom filmu, že někomu stačilo, jen když žena lehce povytáhla dlouhou sukni.![]()
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak na první sex
- První sex a nemožnost dostat se do vagíny
- Jak na první sex?
- První sex jen s kondomem - je to bezpečné?!
- První sex katastrofa
- Bojim se prvniho sexu, ze ji neuspokojim
- Jaké to je přijít o panenství?
- První anální sex
- Depka z prvního sexu
- Jaké mohu mít následky po prvním sexu?
- První sex- nechci udělat hloupost
- První sex, průměrný věk muže
- Panenská blána - jak si zvýšit práh bolesti
- Muj prvni skoro sex
- Co má být první - láska nebo sex?
- První sex - kde a jak + problém?
Otázky na téma první pohlavní styk
- Jak odpanit holku?
- Nemohl se do mne dostat, bolest
- Gynekologická prohlídka - první pohlavní styk
- Věk vs první pohlavní styk
- Velmi bolestivé poprvé-jsem ještě panna?
- Jaké mohu mít následky po prvním sexu?
- První pohlavní styk - co mám čekat?
- Proč mě žádná holka nechce?
- Moje poprvé
- Opožděná menstruace
- Prodej panenství
- Obavy z prvního pohlavního styku
- Nevim jestli jsem těhotná
- Partner do me nemuze vniknout
Otázky na téma první sex
- První sex-nešlo mi to
- Jak dlouhý první sex?
- První sex - bolest?
- První sex - bojím se
- Problém s prvním sexem
- Selhání při prvním sexu
- Depka z prvního sexu
- Prvni sex
- První sex,předčasná ejakulace a další problém
- Pritelkyne, hory a prvni sex?
- Muj prvni skoro sex
- První sex
- Co má být první - láska nebo sex?
- Sex na prvnim rande, sex bez vztahu
- První knížka o sexu - nezákonné?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]