Jak mám říct rodičům, že jsme se s přítelem vrátili po dlouhé době k sobě? Předem mockrát děkuji za odpověď. Vůbec nevím, jakou reakci mám čekat po tom všem.
To bohužel my také ne, protože vůbec netušíme, co bylo dříve. Reakce rodičů bude odpovídat jejich vztahu k vašemu příteli a mínení o něm, takže v této chvíli nejvíce o jejich případné reakci tušíte vy.
A proč jim to musíte říkat? Je to Váš život a rodiče stejně ví, že si ho zařídíte po svém. Prostě je to Vaše volba a rodiče se to budou muset naučit respektovat. Sdělí Vám svůj názor a pak už je to na Vás jak s ním naložíte. Jinak - chodím s tím a tím, protože se máme pořád rádi a jiného nechci.
Nevím, jak partner s Vašimi rodiči vycházel. Jestli váš rozchod uvítali, nebo zda jim to bylo líto.
Pokud s nimi byl zadobře a brali ho, uvidíte, že budou rádi. Prostě jim to řeknete a hotovo.
Pokud to byl podle nich nějaký mizera, bude přiznání horší. A musím připomenout to pořekadlo o slepovaném hrnku. Nevím, zda děláte dobře, ale je to Vaše rozhodnutí. A dál to všechno ukáže teprve čas. Jaga.
Zdravím. Záleží na tom kolik Vám je. Mně bylo 16 a na dva měsíce jsme se také rozešli, pak jsme se k sobě vrátili. Rodiče byli šťastný. Měli ho rádi, tudíž záleží na vztahu, jaký měli.
Je to sice 70 let, ale příběh podobný. Známí se brzy po svatbě rozvedli. Děti tam nebyly, oba mladí, takoví rozlítaní, svorně přiznali, že se brali tak trochu z hecu. Rozvedli je na první stání... Paní ale záhy zjistila, že je těhotná, a tak se rozhodli znovu vzít! Rodičům o rozvodu neřekli, ale pozvali je na druhou svatbu .
To dítě pak vyrostlo, vystudovalo a bylo mi za svědka.
Dolgo, pro představu toho dávnověku: To očekávané dítě, kvůli kterému se znova brali, byla moje spolužačka a svěděk roč. nar. 1949. Takže její rodiče nar.kol 1928 připravili svým rodičům nar. kol roku 1900 šok. Museli to ale skousnout, dítě bylo na cestě a tehdy se lidi museli vzít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.