Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Film s Žanetou Fuchsovou

Od: slavo® odpovědí: 5 změna:

Nedávno jsme pouštěli vnoučkovi film a zase ta lucie a lucie postrach ulice.

První byl natočen v roce 1983 a druhý v roce 1984 - o rok později.

Ale formelu ukradne ve filmu lucie postrach ulice - rok 1984 a její děda ji vrací a znovu kupuje ve filmu a zase ta lucie v roce 1983 - o rok dříve.

To takto bylo schválně nebo jim to uteklo - že to nemá posloupnost.

doplněno 06.05.20 13:39:

Já jsem to bral odsud:

fdb.cz/...

a odsud

fdb.cz/...

Proto mě to zarazilo - a že to bylo točené v německu mě neušlo.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejdriv serial Lucie postrach ulice a z toho pak sestrih dvou filmu - z prvni pulky Lucie postrach ulice a z druhy pulky - A zase ta Lucie. Konci to tusim tim, ze Lucie nastupuje do skoly.

Ty roky nevim, ale nemelo by to byt spis tedy Lucie postrach rok 83 a A zas ta Lucie rok 84?

.. doplneni - podivejte se na CSFD, je tam serial i oba filmy csfd.cz/... ( na filmy odkaz po prave strane v sekci souvisejici)

smode*
hodnocení

0x
Dobrý den. Oba filmy jsou jen sestřihem jediného snímku který byl natočen v Německu již v roce 1979 a uveden tamtéž v roce 1980. Osobně bych řekl že jde o chybu. Zmíněné dva snímky byly u nás postprodukčně upravovány a vyšly až později (83, 84). Mezitím mj. zemřel Jiří Hrzán a proto ho musel hlasově nahradit Roman Skamene.
hodnocení

A proč to bylo točeno vůbec v německu?

Protože to Němci platili a měli tak větší kontrolu nad tim, co se s jejich penězi děje a navíc Češi- herci i štáb, byli taky rádi za každou marku diet.
smode*

Spíše by mě zajímalo proč to u nás "vyšlo" takřka po pěti letech...že by to bylo kvůli tomu že bylo Německo v jakýkoliv záběrech na první pohled v té době daleko dál než my a ta časová propast to měla alespoň částečně vyrovnat? :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]