Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Manžel smrká do rukou

Od: evikova* odpovědí: 31 změna:

Dobrý den,

potřebuji poradit-můj manžel smrká do rukou a když ho napomenu s otázkou,jestli chce kapesník,směje se a má hloupé řeči.Při koukání na televizi má ruce ve slipech na přirození,a také s tím nelze nic dělat,nevím,co si o něm mám myslet po 18 letém manželství.Dříve to nedělal.Je nervově labilní,a citový vyděrač.Snažím se s ním vyjít,ale je to pro mne čím dál tím těžší.Máme spolu 18 letou dceru,a tak řešení našeho vztahu odsouvám jen kvůli ní,ale vážně jsem pomalu v koncích.

31 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Souhlasím se všemi přede mnou. Ještě ale dodávám-to jste fakt takový chudák, že musíte ustupovat tak daleko? Každý si dovolí tolik, kolik je mu povoleno. *cert*Jak jste mohla dovolit, že to došlo tak daleko? Jak jste se mohla nechat , jak říkáte, citově vydírat? Když to vidíte, vadí vám to, tak proč to trpíte? Proč? Máte nějaký zvlášní důvod?*bzum* A taky, uvědomujete si, že pro dívku je její otec vzorem muže a matka vzorem chování ženy k muži? Ví, že to není dobré, ale neví jak je to správné. Děláte ji v tom a tedy v budoucím životě pěkný binec! To si pište! *sok*

doplněno 06.04.10 11:06:

Asi jste chtěla, aby vás někdo politoval a řekl vám, ať plivnete přes pravé rameno a zatočíte se na patě a od té chvíle to bude všechno vpořádku.*cert*Ale tak to nefunguje. Je potřeba si místo v životě vydobýt a pozice uhájit. Někdy úsměvem, někdy kraválem. Ale neslevovat příliš! Všichni děláme ústupky a sejdeme se třeba na polovině cesty. To je nutné. Ale jsou hranice a ty si určujeme sami. *jasne* Znáte svoji cenu? Svoji hodnotu? To se ceníte na tohle? *sok* Nechápu, proč mě to tak moc vytočilo. Asi jsem si představila ty ruce, které na mě potom sahají. *blee*

arimas*
hodnocení

1x

to jako ze sedi treba v kresle v obyvaku a smrka si do dlani a pak to utre treba o kalhoty? ja si nemyslim ze neco takoveho muze nekdo delat SCHVALNE!

jestli zacal posledni dobou tak to mu mozna ruplo v bedne ale nechce se mi verit ze neco takoveho by delal naschval JEDINE jak rikam ze mu preskocilo a dela si z vas srandicky. to jak rikate ze se smeje to svedci o skoro o mentalnim postizeni.. pripomenelo mi to jednu osobu ktera taky delala zvlastni veci (zdala se vsak na pohled uplne normalni) ale pri napomenuti se smala uplne jako blazen takove to blaznovske chechtani jako ze vy jste ten magor! s tim nic neudelate.. to uz je v tom cloveku .

osoba o ktere mluvim se take vzdy tak nechovala az ve veku 40 let to tak nejak zaclo. ted je otazka zda to ten dotycny dokazal hodne dlouhou dobu maskovat a pak prijde doba kdyz uz se neudrzi a projevi se A NEBO je to neco co vas klepne az ve stari?

ja si myslim ze je to z vetsi casti v cloveku uz odzacatku ale tim starim se to zhorsi . to ze mezi vama vlastne neni nic krome ditete tak to snasite hure nez kdyby to byl MUZ ktereho nadevse milujete ...

tot muj pohled na vec

babcagus

Paní, ono se taky může stát, že začne po bytě chodit nahej, nebo si ho bude honit na gauči přede všema. Vemte kudlu, a až si zajede zase do slipů, tak na něj zařvete! Ještě jednou si sáhneš na pindoura tak ti ho useknu i s těma usoplenejma prackama! A tvrdě na něj. Možná se zalekne a bude se bát.

myslím že to paní přehání,pokud si utře mokrý nos rukou a prohrábne slipy tak na tím nic není,děláte tady z komára velblouda,asi máte málo jinych starostí,

marenka*
Myslíte Ženatý se závazky?

Al Bunda je celkem roztomilý chlapík. Má kousavou manželku Peggy, nadrženého syna Buda, hloupou ale krásnou dceru Kelly a začínající pleš. A taky prodává boty
. Al Bunda alias Dr. Bota vám kdykoliv poradí
, ať máte jakýkoliv problém s botami. Ale teď ho prosím nerušte, právě začíná jeho oblíbený televizní program
Táta Cvok a tak si Al musí vyvrtět ten
správný důlek na prosezeném gauči a elegantně zavěsit pravičku za spodky.
Tak v televizi mi to opravdu nevadí
doplněno 07.04.10 19:19:

*sok**sok*teď koukám že mi tam vyběhla reklama na student agency. to jsem nebyla já *plac* já tam dávala fotku Al Bundy *bum*

Pavlos, Vy nejspíš nejste žena *smich* Nejde o starosti, ale to Vy jako mužský asi nepochopíte, tak nic...*haha*

pt®
hodnocení

0x

Určitě vás to rozčilí k nepříčetnosti, když už jste to napsala. Tak jej okřikněte, když domluva nepůmůže, on si to snad neuvědomuje. Ještě počkejte, co vám poradí osoby mužské. PT /stařenka/

sebod*
hodnocení

0x

Eviko, odsouváte řešení na dobu, až dcera bude velká? Ale to je přece hloupost. Tohle jste už měla řešit dávno a ne se vymlouvat na dítě. Ty naše ratolesti jsou až moc vnímavé. Nemyslíte si snad, že Vaše dcera to nevidí? Vidí, a daleko kritičtěji než Vy. Možná zatím odsuzuje jenom otce. Ale možná daleko víc odsuzuje Vás, že s tím nic neděláte. Muže jste si takto vychovala,jestliže jste se od něho nechala citově vydírat Je nervově labilní - má to diagnostikováno od lékaře, nebo je to jenom člověk, který se neumí a hlavně nechce ovládat. Sedněte si s ním, pěkně v klídku mu řekněte, co Vám na něm vadí. Ale on s Vámi stejně asi nebude o ničem hovořit, že ne? Pak buďto tyhle jeho vrtochy trpte, nebo mu dejte najevo, že mu to trpět nebudete. Zní ty moje rady tvrdě, žejo? No, vlastní zkušenost. Taky jsem na toho svého bývalého byla samé ťuťuňuňU, jen aby byl doma klid. Byla to chyba. enechte si otravovat život. Vždyť se Vám musí jako chlap úplně zprotivit. No, držím Vám palečky

kytka*

To tedy by bylo něco pro mne, takto se nechová slušný člověk. Prostě mu narovinu řekněte, že jestli se tak bude chovat, ať se jde léčit . A uvidí co mu v léčebně na to řeknou. Ať se tedy zavře někam,kde ho nikdo nevidí a tam ať si třeba stojí na hlavě, ale jinak ne. Mluvte jasně a stručně a nepřistupte na žádné jeho řečičky.Asi by potřeboval pořádně zaměstnat aby neměl roupy., nestyda jeden. A ať si vezme tepláky, aby chodil ve slipech doma , no to je asi pěkný pohled.*zed**ee*Nevím jak dlouho mu toto trpíte , to chodíte se zavřenýma očima ,proboha ženská vzpamatujte se.Promiňte hrozně mě to vytočilo.*uf*

taran*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Udělejte mu to samé .Zahrajte si na humusačku. Budete vidět, že se chytí za frnák . Pak uděláte s ním kompromis. On to nebude dělat a vy také ne.Vím, že je to nezvyklá rada, ale myslím, že vyjde. Budte ale důsledná a budte trochu hnusnější než on.

Držím vám palce.

marenka*

Hmm, tak k tomu bych se nesnížila *nevi* K sprostému slovu ano, jak by tohle udělal tak bych se slovy TY DOBYTKU odešla. Ke kamarádce, na nákup, nebo jenom do kuchyně. Prostě pryč z místnosti, kde se právě nachází.

Neumím si vůbec představit v této souvislosti to citové vydírání? To Vám jako řekne "Ty mi nadáváš, Ty mě nemáš ráda?" Na to bych odpověděla zcela s klidem " Ne, je mi z Tebe špatně". Dál bych vůbec nediskutovala

sebod*

Když jsem psala svoji odpověd, tak jsem si říkala, že jsem na tazatelku nějak ošklivá *bum*. Ale vidím, že to vidíme všechny stejně. Hurá jsem normální *ua*. Já si myslím, že mám tolerance na rozdávání a že se nečílím kvůli každému prdu (to doslovně :D, teda když se stane, že náhodou maličký prdeček*bezim*, a viník ví, že udělal něco špatného. Nemyslím tím takový ty prasátka, co si s tímhle hlavu nelámou a troubí jako jeleni *blee*). Ale toho tazatelčina muže ... toho bych vycvičila. Jestli by mi zato stál . Jinak bych na něj nesáhla ani vidlema *ee*

kytka*

On si zřejmě myslí jak je neodolatelnej a jedinečnej, Fuj já bych o něj neopřela ani kolo. A dala bych mu to přečíst. Pani zlatá hlavně začnete věci řešit hned a nenechte se vydírat, prostě mu řekněte na rovinu ,že tohle dělají prasá..*cert*

marenka*

Přesně, sebod *palec* Ten prdík vystihuje víc než se zdá. Stane se, ujede.. A to jsem hned slyšet já "co to bylo?" sice hodím shovívavý úsměv, ale odpovědí je mi zardělá tichá odpověď "to byl prdíček" :D A když se řeší i když s legrací malý prdík, myslím si že k troubení nedojde ;)

taran*

marenka Ale o to mu pravděpodobně jde, aby ustoupila a odešla z místnosti.Musí mu demonstrovat jeho hnusotu tzv zrcadlovým efektem. On má radost z toho že se zlobí a nadává mu.Pochybuji, že by dal na její dobré slovo , domluvu.

marenka*

To je možné, ale napadlo mě, jestli by si toho vůbec všim *nevi* Jemu to přijde normální, tak aby si neřekl "no konečně je taky normální a nedělá ze sebe madam" *bum*

taran*
hodnocení

0x

Nechme chvíli emoce stranou a přemýšlejme, proč se tak chová:

1/chce se manželce zhnusit,aby se s ním rozvedla, aby to bylo z její strany

2/chce ji jen provokovat, má z toho radost, když na něj křičí a nadává mu

3/prostě se z něj stal dobytek, který si neváží ženy

Sázím na jednu z možností, nebo kombinaci dvou

kytka*

A co paní,ta se k tomu ani nevyjádří, asi je jí trapně, nedivím se, protože jste si toho svého pěkně pěstovala a toto z něj máte. Važte si sama sebe a nedopusťte ,aby jednou Vaše dcera nedej bože až bude mít vztah procházela něčím podobným a řekla si -maminka to také vydržela. Víte,že mě v poledne z toho rozbolela hlava, jak jsem byla rozčílená?

evikova*
hodnocení

Velmi děkuji za Vaše odpovědi,také si říkám,že to vyřeším,ale musela bych udělat velmi radikální krok.Možná,že mne brzy čeká,nechci se ukvapit jenom z toho důvodu,jelikož manžel má dost nemocí a hromadu léků,ale vím,že nežiju život,jaký bych chtěla.Určitě jsem mu hodně povolila a teď ,jak z toho ven.Vážím si sama sebe a toho,co jsem v životě dokázala,mám 3 hodné děti a dobrou práci,a tak se opravdu musím zamyslet sama nad sebou,jak dlouho ještě budu odolávat .Vážně děkuji.

antara

Drahá paní, nenechte se jen tak odradit místními "prdíkovými" dámami. Vypadá to tak, že se váš vzájemný vztah nějak vyprázdnil a chování manžela (třeba nešťastného ze svých nemocí) se změnilo v "drobné" provokace, které značně přeceňujete. Místo, abyste si sedli, dali nějaké dobré vínko a o všem promluvili a skončili v objetí a následně v "posteli", tak si sama sobě namlouváte, jak je hrozný a jak s ním nemůžete být. Uznejte sama, že jste na něj už alergická a začíná vám vše na něm vadit.

Na vašem místě bych zašel do nejbližší cestovky a sobě a dceři koupil zájezd do Egypta (samozřejmě s vypnutým mobilem). Manželovi řekněte, že mu dáváte 14 dnů na to, aby si sám v klidu rozmyslel co vlastně chce. Věřte, že pokud váš vztah trvá (a tomu věřím), tak si ve své samotě moc dobře uvědomí, co ve vás a dceři má. Stejně vy lehce poznáte, jestli po těch 14-ti dnech vám bude scházet nebo vám bude ukradený.

Kdyby váš manžel pil, bil vás, prohrával výplaty v automatech, měl milenky, byl kriminálník, atd., tak bych vám nic neradil. Ale taková blbost, že schválně před vámi smrká do ruky nebo má ruku ve slipech (ví, že vás to naštve), přece nemůže rozbít tak dlouhý a určitě spokojený vztah. Buďte si jista, že pokud má vztah dcery s otcem pevný základ, tak v 18-ti letech se takovými ptákovinami nenaruší.

Jinak jsem před chvílí vám určené příspěvky předčítal mé ženě a dětem - to se opravdu nedá. Všichni se společně řežou v posteli ještě teď a sám si myslím, že jsem nic směšnějšího už dlouhé roky nečetl. Přeji vám, ať se ty drobnosti rychle vyřeší a dalších 18 let spolu prožijete spokojeni jako dříve.

marenka*
Antaro.. bez urážky, ale na tohle nemůžu nereagovat... Jinak jsem před chvílí vám určené příspěvky předčítal mé ženě a dětem - to se opravdu nedá. Všichni se společně řežou v posteli ještě teď a sám si myslím, že jsem nic směšnějšího už dlouhé roky nečetl.
1.Předčítat taková témata dětem.. no comment
2.Znám ženy, které se smějí každému vtipu jejich manžela,jen tak, aby ho potěšily

evikova*
hodnocení

odpověď pro atara-myslím,že máte skoro ve všem pravdu,je to momentální reakce na prodělané problemy za posl.půl roku,stěhování z bytu,auto pryč,a pak dlouho manžel nemohl sehnat zakázku,takže stále seděl doma a nudil se a bědoval.A moje reakce -alergická na vše,jelikož jsem vše tahla sama.Začíná být lépe,snad vše dopadne dobře.Máme kočky a pejsky,a s těmi se ani nemůžu nějak trápit,protože je s nimi zábava.Děkuji za Vaši odpověď.

kytka*

Nedá mi to nereagovat jak napsal atara - že smrkání do rukou a ruka ve slipech jsou blbosti. To mi promiňte ,ale to normální člověk nedělá, to mu asi přeskočilo, a já bych to rozhodně nepřehlížela. Na druhoustranu jak poradil odjet na 14 dní taky rada-ovšem jestli paní na to má, když mají takové problémy. Věci jsou od toho, aby se řešily a nepřehlížely. Promiňte, že jsem se k tomu vyjádřila.

sebod*

Evikova. Vv jste se chtěla jenom vypovídat.Chtěla jste politovat. Nechtěla jste slyšet žádné rady. A už vůbec ne takové, že s Vaším mužem musíte jednat nekompromisně. Každý člověk se může dostat na dno svých sil. I já jsem tam byla a bylo to hrozný. Ale z toho vedou dvě cesty. Buďto se z toho budu chtít dostat a budu na tom pracovat, nebo si budu lízat rány a ubližovat všem okolo. A hlavně nebudu chtít nic na této situaci měnit. Váš muž může být opravdu dost duševně nemocný. A to Vy sama nezvládnete. Musí mu pomoci odborník a hlavně i on MUSÍ CHTÍT. Evikova, moc dobře vím, o čem mluvím. Mému muži se po nemoci naprosto změnila osobnost. Byl to děs. A jinak souhlasím s Kytkou. Jestli se někomu zdá chování Vašeho muže v pořádku, tak by se měl nad sebou zamyslet. *ee*. Vždyť tohle vidí děti *sok*. Vy a Váš muž jste pro ně vzorem. Nevědomky budou jednou Vaše chování kopírovat *zed*. To chcete? Je to těžký, já vím. Ale ŘEŠTE TO! *slunce*

kytka*

Děkuji sebod. Já vždy odpovídám jak to cítím. *srdce*Jde to z mého nitra a to nezměním.Děkuji.

fidonet*

S některými lidmi to řešit nejde. Zvláště po tak dlouhé době. Je to prostě čuně ... ale takového jste si ho vzala. Pokud s tím nepřestal za ty roky, asi s tím nic nenaděláte. Tedy bez razantního řešení ...

kytka*

Ale paní píše že to dřív nedělal,že se změni v poslední době

fidonet*

Spíše bych myslel, že to skrýval a ovládal se. Sice člověk se učí s věkem i některým špatným zvykům, ale tohle je zlozvyk určitě z dávné doby. Není pán nějaký dělník na stavbě, horník nebo tak něco? Tam tyhle fujtajbly dělají ...

binka*

*smich* já bych mu ty ruce asi urazila ...

sebod*

Ahoj, prdíkové dámy :)*slunce*

evikova*
hodnocení

Moc Vám všem děkuju za Vaše názory a rady-máte i někdy pravdu i dobrý odhad-teď má manžel práci a už nemá čas dělat:blbiny:.Do hospody nechodí,nepije(což je díky jeho zdrav.stavu dobře),nebije mne,o rodinu se stará,jen mne vytáčí svým řevem a rozčilováním kvůli každé hlouposti.Ale i já mám třeba své mouchy-teď jsem se tak zahloubala do práce,abych uživila rodinu,když on neměl práci,a třeba mu to také vadí.Jen doufám,že mu práce vydrží co nejdéle.*hej**uspech*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]